شنیسل مرغ؛ تجربهای متفاوت از طعم با سسهای متنوع

شنیسل یا شنیتسل مرغ (chicken schnitzel) یک غذای بینالمللی و خوشمزه است که طرفداران زیادی در دنیا دارد. شما میتوانید این شنیسل را به راحتی در خانه درست کنید و در وعده شام میل کنید. در ادامه با مجله رضیم همراه باشید تا طرز تهیه این شنیسل مرغ را به شما آموزش دهیم.
مواد لازم برای تهیه شنیسل مرغ
مواد لازم برای تهیه شنیسل مرغ به شکل زیر است:
سینه یا فیله مرغ | ۱ عدد |
فلفل سیاه | نصف قاشق چایخوری |
پودر سیر | ۱ قاشق چایخوری |
زنجبیل | ۱ قاشق چایخوری |
پاپریکا | ۱ قاشق چایخوری |
روغن زیتون | ۱ قاشق سوپخوری |
آب پیاز متوسط | ۱ عدد |
نمک | به مقدار لازم |
آرد سفید | به مقدار لازم |
تخممرغ | ۲ عدد |
آرد سوخاری یا پانکو | به مقدار لازم |
مراحل تهیه شنیسل مرغ
مراحل تهیه شنیسل مرغ به این صورت است:
مرحله اول: آمادهسازی فیله مرغ
اگر میخواهید شنیسل از سینه مرغ درست کنید، ابتدا باید سینه مرغ را بدون استخوان کنید و سپس آن را به دو یا سه لایه برش بزنید تا نازکتر شود.
یک نایلون فریزر روی میز قرار دهید و تکههای مرغ را روی آن بگذارید.
سپس یک نایلون دیگر روی مرغها بگذارید و با استفاده از بیفتککوب کمی آنها را بکوبید. (از قسمت سوزنی بیفتککوب استفاده کنید)
چون گوشت مرغ لطیف است، نیازی نیست که خیلی محکم بکوبید. فقط کافی است کمی آنها را صاف کنید.
اگر خیلی نازک کنید، بعد از پخت به جای ترد شدن خشک میشود. میتوانید همچنین طرف دیگر تکهها را هم بزنید تا کمی نازکتر شود.
مرحله دوم: مزهدار کردن فیله مرغ
برای مزهدار کردن مرغ میتوانید از انواع ادویههای مورد علاقهتان استفاده کنید.
سعی کنید اول روغن مایع را به مرغ اضافه کنید و خوب با دست مخلوط کنید تا به مرغها بچسبد.
سپس پودر سیر، فلفل و دیگر ادویهها را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا تمامی سطح مرغ پوشانده شود.
“`html
سیاه، نمک، پاپریکا و زنجبیل را اضافه کنید.
بیشتر بخوانید: رسپی توپک مرغ سوخاری
مرحله سوم: اضافه کردن آب پیاز
در آخر، یک عدد پیاز متوسط را رنده کنید و آب آن را بگیرید.
سپس آب پیاز را به مرغ اضافه کرده و مواد را کاملا مخلوط کنید.
با دست مواد را به مرغها بزنید و به مدت نیم ساعت داخل یخچال قرار دهید تا طعمدار شود.
- برای تهیه شنیسل مرغ، نیازی نیست مرغ مدت زیادی استراحت کند؛ نیم ساعت کافی است.
- نیازی نیست آب پیاز زیاد باشد تا مرغها غوطهور شوند.
- در صورت تمایل، میتوانید از زعفران یا مواد دیگر برای مزهدار کردن مرغ استفاده کنید؛ این کاملا به سلیقه شما بستگی دارد.
- به جای پودر سیر، میتوانید از چند حبه سیر خرد شده استفاده کنید. همچنین میتوانید به جای پودر زنجبیل، از زنجبیل تازه بهره ببرید.
- اگر وقت کافی برای مزهدار کردن مرغ ندارید، کمی نمک و فلفل سیاه روی هر قطعه مرغ بپاشید و ادویههای ذکر شده را به آرد سفیده اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
مرحله چهارم: آغشته کردن فیله مرغ به تخممرغ و آرد
تخممرغها را داخل یک ظرف بشکنید و با چنگال خوب مخلوط کنید تا کف کند و یکدست شود.
سپس سه تا چهار قاشق آب به تخممرغها اضافه کنید و هم بزنید.
ورقههای مرغ مزهدار شده را اول داخل آرد سفید قرار دهید و هر طرف آن را به آرد آغشته کنید.
سپس آنها را در تخممرغ هم زده غوطهور کنید تا کاملا به تخممرغ آغشته شوند.
بعد داخل آرد سوخاری یا پانکو قرار دهید و هر طرف را داخل پانکو بغلطانید.
کاملا با دست فشار دهید تا دانههای پانکو سطح ورقه مرغ را بپوشاند.
برای صاف و زیبا بودن شنیسل، مقداری پودر سوخاری یا پانکو روی سطح کار بریزید و شنیسل را روی آن قرار دهید.
سپس یک نایلون روی شنیسل بگذارید و با وردنه به آرامی روی آن بکشید تا سطحش کاملا صاف شود.
بیشتر بخوانید: رسپی استیک مرغ
مرحله پنجم: سرخ کردن شنیسل
حالا شنیسل مرغ آماده پخت است. معمولاً شنیسلها را در روغن سرخ میکنند.
اما اگر میخواهید شنیسل رژیمی باشد، میتوانید آنها را در ظرفی بچینید و در فر گرم شده با دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد به مدت حدودی ۴۰ دقیقه بپزید.
این زمان تقریبی است، پس مراقب باشید شنیسلها نسوزند یا خام بمانند.
برای سرخ کردن شنیسل، مقداری روغن در تابه بریزید و روی حرارت بگذارید تا گرم شود.
سپس شنیسلها را داخل تابه قرار دهید تا سرخ شوند.
وقتی یک طرف شنیسل سرخ شد، طرف دیگر را برگردانید؛ ۴ تا ۵ دقیقه برای پختن کافی است.
بعد از پخت، شنیسلها را روی دستمال بگذارید تا روغن اضافی آنها گرفته شود و سپس سرو کنید.
مرحله ششم: سرو کردن شنیسل
برای سرو کردن شنیسل، میتوانید از انواع سبزیجات بهعنوان دورچین استفاده کنید یا کمی سیبزمینی سرخ کنید و کنار آن بگذارید.
از سس قارچ و خامه نیز میتوانید بهعنوان چاشنی استفاده کنید، که این هم به سلیقه شما بستگی دارد.
شنیسل را با سس گوجه یا فلفل تند نوش جان کنید و لذت ببرید.
بیشتر بخوانید: رسپی ناگت مرغ خانگی ترد و پفکی
نکات طلایی در تهیه شنیسل مرغ
“““html
در اینجا به چند نکته مهم برای تهیه شنیسل مرغ اشاره میکنیم. با ما همراه باشید.
- اگر نمیخواهید از تخممرغ برای پوشش دادن شنیسل استفاده کنید، میتوانید به جای آن از آب سرد استفاده کنید که نتیجه خیلی خوبی به شما میدهد.
- اگر از آب سرد برای پوشش مرغها استفاده کنید، میتوانید بعد از آمادهسازی آنها را بستهبندی کرده و منجمد کنید. سپس در موقع نیاز از فریز خارج کرده و سرخ کنید.
- در صورت تمایل، میتوانید بعد از آغشته کردن ورقههای مرغ به تخممرغ، آنها را داخل پنیر پارمسان بغلتانید و دوباره به تخممرغ بزنید.
- آب پیاز باعث ترد و خوشمزه شدن شنیسل مرغ میشود؛ بنابراین بهتر است آن را حذف نکنید یا به جای آن از پیاز خرد شده استفاده نکنید.
در این مطلب از مجله آشپزی رضیم روش تهیه شنیسل مرغ را برایتان توضیح دادیم. پیشنهاد میکنیم حتما این غذای بدون برنج خوشمزه را درست کنید و از طعم بینظیر آن لذت ببرید.