رسپی
شکلات توپی | دستور تهیه شکلات توپی برزیلی (مرحله به مرحله)

“`html
دستور تهیه “شکلات توپی برزیلی” + عکس
در ادامه روش و دستور تهیه “شکلات توپی برزیلی” را مشاهده می کنید. با رضیم همراه شوید.
دستور تهیه شکلات برزیلی خوشمزه و عالی
مواد لازم برای شکلات توپی برزیلی
- یک قوطی شیرعسل
- پنج قاشق غذاخوری پودر کاکائو
- دو قاشق غذاخوری کره
- ترافل برای تزئین
دستور تهیه شکلات توپی
- تمام مواد را داخل قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید. مرتب به هم بزنید تا مواد غلیظ و حالت خمیری نرم پیدا کنند.
- یک ظرف را چرب کنید و مایه شکلات غلیظ را در آن بریزید. سپس آن را به مدت چند ساعت در یخچال قرار دهید تا خنک و سفت شود.
- بعد از سرد شدن، دستتان را با کره چرب کنید و مقداری از مواد را به شکل توپ درآورید. توپها را در ترافل شکلاتی بپیچید و درون کاغذهای مخصوص شکلات بگذارید.
نکته ی آخر
به جای پودر کاکائو و کره، میتوانید از یک بسته شکلات تلخ استفاده کنید. اگر ترافل در دسترس ندارید، میتوانید گلولههای شکلاتی را در پودر پسته، نارگیل، فندق، پرک بادام و … بغلتانید و سرو کنید.
بیشتر بخوانید :
قیمت شیرینی عید 98 چقدر شد + لیست قیمت انواع شیرینی
دستور تهیه ی شیرینی کشمشی تابه ای بدون فر
دستور تهیه ی شیرینی آرد نخودچی بدون نیاز به فر