رسپی

شکلات توپی | دستور تهیه شکلات توپی برزیلی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

دستور تهیه “شکلات توپی برزیلی” + عکس

در ادامه روش و دستور تهیه “شکلات توپی برزیلی” را مشاهده می کنید. با رضیم همراه شوید.

دستور تهیه شکلات برزیلی خوشمزه و عالی

مواد لازم برای شکلات توپی برزیلی

  • یک قوطی شیرعسل
  • پنج قاشق غذاخوری پودر کاکائو
  • دو قاشق غذاخوری کره
  • ترافل برای تزئین

دستور تهیه شکلات توپی

  1. تمام مواد را داخل قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید. مرتب به هم بزنید تا مواد غلیظ و حالت خمیری نرم پیدا کنند.
  2. یک ظرف را چرب کنید و مایه شکلات غلیظ را در آن بریزید. سپس آن را به مدت چند ساعت در یخچال قرار دهید تا خنک و سفت شود.
  3. بعد از سرد شدن، دستتان را با کره چرب کنید و مقداری از مواد را به شکل توپ درآورید. توپ‌ها را در ترافل شکلاتی بپیچید و درون کاغذهای مخصوص شکلات بگذارید.

نکته ی آخر

به جای پودر کاکائو و کره، می‌توانید از یک بسته شکلات تلخ استفاده کنید. اگر ترافل در دسترس ندارید، می‌توانید گلوله‌های شکلاتی را در پودر پسته، نارگیل، فندق، پرک بادام و … بغلتانید و سرو کنید.

بیشتر بخوانید :

قیمت شیرینی عید 98 چقدر شد + لیست قیمت انواع شیرینی

دستور تهیه ی شیرینی کشمشی تابه ای بدون فر

دستور تهیه ی شیرینی آرد نخودچی بدون نیاز به فر

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا