رسپی
شیرینی رزت سیب | روشی جدید و ایده آل برای تهیه رزت سیب (مرحله به مرحله)

“`html
شیرینی رزت سیب؛ دسری ایده آل!
در این مقاله طرز تهیه شیرینیهایی خوشمزه به شکل گل رز را برای شما آماده کردهایم. درست کردن این شیرینیها خیلی آسان است. با ما همراه باشید.
رزت سیب، شیرینیهایی به شکل گل رز
مواد لازم برای تهیه رزت سیب
- سیب: دو عدد
- عسل : دو قاشق غذا خوری
- شکر : چهار قاشق غذا خوری
- آب : شش قاشق غذا خوری
- کره : ۵۰ گرم
- آرد : تقریباً یک فنجان
- پودر دارچین، پودر قند و عسل برای تزئین
طرز تهیه شیرینی رزت سیب
- ابتدا سیبها را خوب بشویید و از وسط به دو نیم تقسیم کنید.
- سیبها را به لایههای نازکی برش بزنید و در یک کاسه بریزید.
- سپس دو قاشق عسل را به همراه چهار قاشق شکر و شش قاشق آب به سیبها اضافه کنید.
- این مخلوط را روی حرارت قرار دهید و به مدت سه تا پنج دقیقه بپزید تا سیبها نرم شوند.
- بعد از اینکه سیبها نرم شدند، آنها را از روی حرارت بردارید و در صافی بریزید تا مایعات اضافی خارج شود.
- حالا کرهای که به دمای اتاق رسیده است را با قاشق نرم کنید و با سه قاشق از شهد سیب مخلوط کنید. سپس آرد را الک کرده و به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا خمیر یکدست شود.
- در مرحله آخر، خمیر را با وردنه صاف کنید و برشهای مستطیلی باریک بزنید (برشها باید به قدری نازک باشند که تکههای سیب کمی از آن خارج شوند).
- حالا شش تکه سیب را به ترتیب روی خمیر بگذارید طوری که نصف تکه سیب از خمیر بیرون باشد و هر تکه کمی روی تکه قبلی قرار بگیرد.
- سپس خمیر را رول کنید تا به شکل گل رز در بیاید. حالا گلهای آماده شده را در قالب مافین یا کپسولهای کاغذی قرار دهید و در فر با دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد به مدت ۱۵ دقیقه بپزید.
- بعد از پخت، شیرینیها را از فر بیرون آورید و با یک برس کمی عسل روی آنها بزنید و سپس مقداری دارچین و پودر شکر روی گلها بپاشید.
بیشتر بخوانید :
کمپوت سیب : دستور تهیه بهترین دسر برای بچهها
فرنی انبه: یک دسر متفاوت و جذاب برای بچهها
دستور تهیه دسر ترایفل