رسپی

شیرینی فسایی : دستور تهیه شیرینی فسایی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

نان فسایی (شیرینی عید)

این شیرینی تقریبا شبیه نخودچی است، اما طعم ملایم‌تری دارد. با ما همراه باشید.

شیرینی خوشمزه عید نوروز شیرینی فسایی

مواد لازم برای تهیه شیرینی یا نان فسایی

  • روغن جامد (یا ترکیب روغن صاف و جامد) 150 گرم
  • پودرقند 130 گرم
  • آرد سفید شیرینی‌پزی 250 گرم
  • آرد نخودچی 60 گرم
  • زعفران دم‌کرده غلیظ به مقدار لازم

دستور تهیه شیرینی فسایی

  1. روغن و پودرقند را با قاشق کمی مخلوط کنید.
  2. سپس با همزن برقی بزنید تا مخلوط کرم رنگ و حجیم شود. در این مرحله، مقدار هم زدن خیلی مهم است.
  3. آردها را با هم مخلوط کرده و سه بار الک کنید. سپس کم‌کم مخلوط آرد را به مواد اضافه کرده و با لیسک یا قاشق به خورد مخلوط روغنی دهید. با نوک انگشتان کمی خمیر را ورز دهید تا خمیر جمع و منسجم شود.
  4. به حدی آرد اضافه کنید که خمیر جمع شود. ممکن است همه آرد استفاده نشود یا کمی اضافه بیاید. ورز دادن با نوک انگشتان تا حدی که خمیر یکدست و جمع شود، کافی است. ورز دادن زیاد باعث می‌شود که خمیر روغن بیفتد و بعد از پخت شیرینی سفت و خشک شود.
  5. خمیر را در نایلون بگذارید و به مدت نیم ساعت در دمای اتاق استراحت دهید. سپس آن را بین دو نایلون کمی با دست و سپس با وردنه به ضخامت نیم سانت پهن کنید. خمیر کمی چسبنده و شکننده است. قالب دلخواه را زده و در سینی که کاغذ روغنی دارد قرار دهید. اگر قالب به خمیر می‌چسبد، آن را در پودر نشاسته ذرت یا پودرقند بزنید.
  6. زیر شیرینی‌ها با برس زعفران دم‌کرده غلیظ بزنید و با پودر پسته، تخم خرفه یا دیگر موارد تزیین کنید.
  7. شیرینی‌ها را در فر که ۱۵ تا ۲۰ دقیقه قبل به دمای ۱۶۰ درجه گرم شده، به مدت ۱۰ دقیقه بپزید.

چند نکته برای داشتن شیرینی فسایی بهتر

  • شیرینی‌ها را زیاد در فر نگذارید زیرا بعد از پخت و سرد شدن سفت‌تر می‌شوند. اگر بیش از حد پخته شوند، حالت ترد و نرمی خود را از دست می‌دهند و شیرینی خشک و سفت می‌شود.
  • شیرینی‌ها بعد از پخت نرم هستند و ممکن است با دست زدن متلاشی شوند.
  • پس از سرد شدن می‌توانید آن‌ها را بردارید.

لذت آشپزی با رضیم :

دستور تهیه ی شیرینی نان برنجی مخصوص و خوشمزه

دستور تهیه ی شیرینی بی‌نظیر قرابیه شیک و خوشمزه

دستور تهیه ی شیرینی پرتقالی یا لیمویی خانگی

گردآوری شده مجله ی رضیم

مریم امینی

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا