رسپی

شیرینی قرابیه : دستور تهیه قرابیه مغزدار زردآلو شیرینی سنتی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

قرابیه : دستور تهیه قرابیه مغزدار زردآلو

قرابیه مغزدار زردآلو یک نوع شیرینی زیبا و خوشمزه است که مخصوص عید نوروز است و برای پذیرایی در مهمانی‌ها و جشن‌ها بسیار مناسب می‌باشد. در این مقاله از مجله رضیم، همراه ما باشید تا طرز تهیه این شیرینی خوش عطر و طعم را یاد بگیرید.

شیرینی قرابیه : دستور تهیه قرابیه مغزدار زردآلو شیرینی سنتی (مرحله به مرحله)

قرابیه مغزدار زردآلو شیرینی مخصوص عید

مواد لازم برای تهیه قرابیه مغزدار زردآلو

  • آرد: 4 لیوان
  • زرده تخم مرغ: 3 عدد
  • کره نرم شده: 200 گرم
  • پودر قند: 1 لیوان
  • شکر برای داخل: 1 لیوان
  • زردآلوی خشک: 400 گرم
  • آب: 2 لیوان سر خالی

نکته: آب را سر خالی بریزید تا مواد داخل قرابیه غلیظ شود. اگر خیلی غلیظ شد، می‌توانید کمی آب اضافه کنید.

دستور تهیه قرابیه مغزدار زردآلو در منزل

  1. ابتدا مواد داخل را آماده کنید.
  2. زردآلوی خشک و آب را در یک قابلمه بریزید و بپزید تا زردآلوها نرم شوند.
  3. نزدیک به پایان پخت، شکر را اضافه کرده و هم بزنید. وقتی یکی دو جوش زد، شعله را خاموش کنید.
  4. اجازه دهید کمی خنک شود و سپس آن را با مخلوط کن یا غذاساز پوره کنید. بعد بگذارید داخل یخچال تا سرد شود.

برای تهیه خمیر قرابیه

  1. کره، پودر قند و زرده‌های تخم‌مرغ را در ظرفی بریزید و با دست خوب مخلوط کنید تا کاملا ترکیب شوند.
  2. ابتدا وانیل و سپس آرد را کم کم اضافه کنید تا خمیری نرم و لطیف درست شود.
  3. نکته: آرد را باید کم کم اضافه کنید تا خمیر نرم شود و به دست نچسبد.
  4. به دستور نباید دقیق عمل کنید و می‌توانید کمی کمتر یا بیشتر از مقدار گفته شده آرد بریزید.
  5. خمیر را بین دو کاغذ روغنی قرار داده و با وردنه باز کنید. سپس با قالب گرد برش بزنید و مقداری از مواد داخل را وسط خمیر قرار دهید.
  6. دو طرف خمیر را روی محتویات بگذارید تا روی هم بیفتند.
  7. سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید و قرابیه‌ها را روی آن بچینید.
  8. سینی را در فر با دمای 150 درجه از قبل گرم شده قرار دهید تا کمی رنگ آن تغییر کند. حدود 15 تا 20 دقیقه کافی است.
  9. نکته: حرارت فرها ممکن است متفاوت باشد، پس حتما نظارت کنید تا زمان پخت زیاد نشود چون ممکن است قرابیه‌ها خشک شوند.
  10. بعد از سرد شدن می‌توانید روی قرابیه‌ها پودر قند بپاشید.

برای لذت بیشتر از این شیرینی سنتی و خوشمزه، ما دو دستور ساده و خوشمزه دیگر برای تهیه شیرینی قرابیه را در نظر گرفته‌ایم: شیرینی قرابیه تبریز و شیرینی قرابیه شیرازی:

مواد لازم برای تهیه ی قرابیه تبریز

  • بادام سفید (بدون پوست): 300 گرم
  • شکر: 520 گرم
  • سفیده تخم مرغ: 120 گرم
  • خلال پسته و بادام: به مقدار لازم

دستور تهیه شیرینی قرابیه تبریز

  1. بادام را در آب بخیسانید و پس از نیم ساعت آبکش کنید و به مدت 2 ساعت در آبکش بگذارید.
  2. بادام، شکر و 20 گرم از سفیده را در غذاساز ریخته تا کمی خمیری شود.
  3. سپس آن را دو بار از چرخ گوشت رد کنید تا مواد خیلی سفت نباشد.
  4. سفیده باقیمانده را اضافه کرده و با همزن بزنید تا کاملا سفید و یکدست شود.
  5. سپس خمیر را در قیف ریخته و بر روی کاغذ کاهی فرم دهید و روی آن خلال پسته و بادام بزنید.
  6. فر را با دمای 160 درجه سانتی‌گراد گرم کرده و شیرینی‌ها را به مدت 25 تا 30 دقیقه در فر قرار دهید تا طلایی شوند.

نکته ی آخر

  • اگر خمیر خیلی سفت شد، می‌توانید کمی سفیده تخم مرغ به آن اضافه کنید.

“““html

  • توجه داشته باشید که خمیر به روغن نیفتد تا کیفیت قرابیه بهتر باشد.
  • بیشتر بخوانید :

    روش تهیه شیرینی خوشمزه و زیبا به نام قرابیه

    قرابیه تبریز: دستور پخت شیرینی مجلسی تبریزی + عکس

    طرز تهیه شیرینی کشمشی بدون فر

    نان کتوژنیک: دستور تهیه نان برای رژیم کتو

    مواد لازم برای تهیه قرابیه شیراز

    • بادام قهوه‌ای بدون پوست: 1 فنجان (حدود 8 اونس)
    • شکر: 3/4 فنجان + 2 قاشق غذاخوری (حدود 6.5 اونس)
    • آب: 2 قاشق غذاخوری
    • سفیده تخم‌مرغ: 3 عدد
    • عصاره وانیل: 1/2 قاشق چایخوری
    • پودر شکر: 1/3 فنجان (حدود 3/4 + 1 اونس)
    • آرد کیک: 2 قاشق غذاخوری
    • نشاسته ذرت: 2 قاشق غذاخوری
    • یک سفیده تخم‌مرغ برای روی شیرینی
    • شکر کریستالی: 1 + 1/2 قاشق چایخوری
    • پسته خرد شده برای تزئین: 1/4 فنجان

    طرز تهیه شیرینی شیرازی مجلسی + عکس

    1. دو قاشق غذاخوری آرد کیک را با دو قاشق غذاخوری نشاسته ذرت ترکیب کرده و 5 بار الک کنید.
    2. یک فنجان بادام قهوه‌ای بدون پوست را به غذاساز اضافه کنید و شکر را به آن اضافه کنید.
    3. بادام و شکر را به مدت 30 ثانیه میکس کنید تا به ذرات ریز تبدیل شود، نه آنقدر که به هم بچسبد.
    4. آب و عصاره وانیل را به آرامی به مخلوط اضافه کنید. در این مرحله، ذرات بادام به بالا پرتاب می‌شوند، سپس غذاساز را خاموش کنید. این عمل حدود 1 دقیقه طول می‌کشد.
    5. یک ورق شیرینی را با کاغذ پارچمنت بپوشانید و مطمئن شوید که کاغذ را چرب نکنید.
    6. سفیده‌های تخم‌مرغ را با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد، سپس مخلوط بادام و شکر را به آن اضافه کنید و آرام مخلوط کنید.
    7. مخلوط پودر شکر و آرد کیک را در دو مرحله به مخلوط تخم‌مرغ و بادام اضافه کرده و بعد از هر مرحله هم بزنید تا یکدست شود.
    8. خمیر آماده شده را در قیف بریزید و یا از کیسه فریزری که گوشه‌اش سوراخ کرده‌اید استفاده کنید.
    9. 20 دایره به قطر 2 اینچ روی کاغذ پارچمنت با فاصله مناسب ایجاد کنید.
    10. اجازه دهید شیرینی‌ها به مدت 1 ساعت روی میز بمانند.
    11. کمی پسته را خرد کنید و کنار بگذارید.
    12. فر را روی 350 درجه فارنهایت به مدت 30 دقیقه گرم کنید.
    13. یک سفیده تخم‌مرغ را در یک کاسه کوچک بریزید و با قاشق هم بزنید تا شفاف شود.
    14. با برس، سفیده تخم‌مرغ را روی شیرینی‌ها بمالید و شکر کریستالی و سپس پسته خرد شده را به آرامی روی آن‌ها بپاشید.
    15. شیرینی‌ها را به مدت 20 تا 25 دقیقه در فر قرار دهید تا لبه‌ها قهوه‌ای و روی آن‌ها طلایی شود.
    16. بعد از این زمان، کاغذ شیرینی را از فر خارج کرده و 30 دقیقه اجازه دهید تا خنک شوند.
    17. اگر شیرینی‌ها به کاغذ چسبیده بودند، کمی آب به آرامی پشت کاغذ اسپری کنید و 2 دقیقه صبر کرده سپس به آرامی جدا کنید.
    18. این شیرینی‌ها را می‌توانید تا 3 تا 2 روز در دمای اتاق و در ظرف در بسته و همچنین تا 1 هفته در فریزر نگهداری کنید.
    19. برای نگهداری در فریزر، شیرینی‌ها را در یک ردیف در ظرف در بسته قرار داده و روی آن کاغذ روغنی بگذارید و دوباره ردیف کنید. سپس درب را محکم ببندید و به فریزر منتقل کنید. 15 دقیقه قبل از مصرف از فریزر خارج کنید.
    20. این شیرینی خوشمزه را برای جشن‌ها یا دورهمی‌های دوستانه تهیه کرده و یادتان نرود که یک فنجان چای کنار آن میل کنید.

    سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
    “`

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    دکمه بازگشت به بالا