طرز تهیه انواع غذا ،شیرینی، کیک، دسر
طرز تهیه شیرینی مارمالادی خوشمزه و ساده به سبک قنادی

مواد لازم شیرینی مارمالادی
۲۵۰ گرم کره
نصف لیوان روغن مایع
۱ لیوان پودر قند
۱ لیوان نشاسته
۲/۵_۳ لیوان آرد (کنترل شده بریزید)
🥥مواد دیگه👇🏻
۲_۳ ق غ مارمالاد توت فرنگی
۲_۳ ق غ پودر نارگیل
طرز تهیه شیرینی مارمالادی
ابتدا با مواد خمیر، خمیری که به دست نچسبه و نرم باشه ورز می دیم سپس چونه هایی به اندازه گردو جدا کرده و داخل سینی که کاغذ روغنی پهن شده می چینیم (با این اندازه دو سینی درست میشه) یه سینیش رو با چنگال فشرده کرده و شکل می دیم بعد داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه قبل از این که روش سرخ بشه می پزیم. از فر در آورده و دوتا از شیرینی ها رو برداشته و وسطش به اندازه یک قاشق چایخوری از مارمالاد یا مربا میریزیم و شیرینی دیگه رو روش می ذاریم بعد به پودر نارگیل آغشته می کنیم و کمی استراحت داده و داخل ظرفی که هوا نکشه نگه می داریم.
نوش جان😍❤🥥
خیلی سایت خوبی دارین🤩🥰🥰
عالی شده بنظرم👍🏻👍🏻🥰
حرف نداره ???????? ????
نوش جان????????????
این طرز تهیه حرف نداشت????????
عالی بود😍
😍😍
به به 😋😋
عالی شده نوش جان😍
آموزش عالی بود 😍😍😍
بنظرم خيلي جذابه😍😍