رسپی
شیرینی پا درازی | دستور تهیه شیرینی مخصوص ماه رمضان (مرحله به مرحله)

“`html
طرز تهیه شیرینی پادرازی به شیوه سنتی
شیرینی یا نان پادرازی به عنوان یک میراث فرهنگی در ایران ثبت شده است. بیایید با هم این شیرینی خوشمزه را درست کنیم.
روش تهیه شیرینی پادرازی در خانه
مواد لازم برای تهیه شیرینی پادرازی
- تخم مرغ 2 عدد
- آرد برنج 125 گرم
- آرد گندم 125 گرم
- پودر قند 150 گرم
- آرد نخودچی 150 گرم
- کره 250 گرم
- پودر هل یک چهارم قاشق چای خوری
برای تزئین شیرینی پادرازی میتوانید از زرده تخم مرغ، کنجد، پودر پسته، زعفران دمکرده و روغن مایع استفاده کنید.
دستور تهیه شیرینی پادرازی
- ابتدا کره نرم شده و پودر شکر را با همزن به مدت 5 دقیقه خوب مخلوط کنید تا شکر به طور کامل در کره حل شود.
- تخممرغها را که نیم ساعت در دمای اتاق ماندهاند، یکی یکی به مخلوط اضافه کرده و با همزن خوب ترکیب کنید. سپس پودر هل را نیز اضافه کنید.
- هر سه نوع آرد را در یک ظرف جداگانه با هم ترکیب کرده و سه بار الک کنید تا کیفیت شیرینی بهتر شود.
- آرد الک شده را به آرامی به مخلوط اضافه کرده و با دست خوب ورز دهید. سپس خمیر را در یک نایلون بگذارید و به مدت یک ساعت در یخچال استراحت دهید.
- بعد از استراحت، نایلون را باز کرده و خمیر را روی آن پهن کنید.
- یک نایلون دیگر روی خمیر بگذارید و با وردنه آن را باز کنید. سپس نایلون بالایی را بردارید و خمیر را به شکل دراز مانند شیرینی زبان برش بزنید.
- دوباره نایلون روی شیرینیها بگذارید و با کفگیر کمی روی آنها فشار دهید تا پهن شوند.
- خمیرهای آماده شده را روی کاغذ روغنی یا سینی چرب شده با فاصله قرار دهید. در ظرفی جداگانه یک تخم مرغ (اضافه) و مقداری زعفران را مخلوط کنید و کمی روغن مایع به آن اضافه کنید. سطح شیرینیها را با آن برس بزنید.
- در پایان با استفاده از چنگال روی شیرینیها خطوط عمودی بزنید و کمی کنجد روی آنها بپاشید. سپس شیرینیها را در فر که از قبل به دمای 350 درجه فارنهایت گرم شده قرار دهید تا طلایی شوند.
بیشتر بخوانید :
طرز تهیه شیرینی پفک گردویی به سبک بازاری
شیرینی کونفه یا کنافه : طرز تهیه شیرینی محبوب ترکیه
شیرینی پیروک : روشی ساده و جدید برای تهیه شیرینی پیروک