رسپی

شیرینی پیروک : روشی آسان و جدید برای تهیه شیرینی پیروک (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آشنایی با دستور تهیه پیروک مرکبات

در این قسمت از مجله ی رضیم، شما را با طرز تهیه شیرینی پیروک آشنا می‌کنیم. امیدواریم که این مطلب مفید برای شما باشد. با رضیم همراه شوید.

دستور تهیه شیرینی پیروک خوشمزه و زیبا

مواد لازم برای تهیه شیرینی پیروک

  • آرد 250 گرم
  • کره 150 گرم
  • شکر 100 گرم
  • تخم مرغ 2 عدد
  • پوست پرتقال رنده شده 1 قاشق چای خوری
  • بیکینگ پودر 1 قاشق چای خوری
  • مارمالاد به دلخواه 1 پیمانه
  • زرده تخم مرغ برای تزئین 1 عدد

طرز تهیه شیرینی پیروک

  1. برای شروع، کره نرم شده و شکر را در یک ظرف با هم مخلوط کنید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود.
  2. سپس، تخم مرغ‌ها و پوست پرتقال را به مواد اضافه کنید و همه را خوب مخلوط کنید.
  3. در ظرفی، آرد و بیکینگ پودر را با هم مخلوط کنید و سه بار الک کنید. کم کم این مخلوط را به مواد اضافه کنید تا خمیر نرمی به دست آید.
  4. توجه کنید که خمیر نباید به دست بچسبد.
  5. قالب تارتی با قطر 23 سانتیمتر را چرب کنید.
  6. نصفی از خمیر را داخل قالب چرب شده بگذارید و به خوبی پهن کنید. سپس آن را به مدت 30 دقیقه در فر با دمای 180 درجه سانتی‌گراد قرار دهید تا بپزد.
  7. وقتی خمیر پخت، آن را از فر خارج کنید و بگذارید کمی خنک شود. سپس مارمالاد را روی آن بریزید و صاف کنید.
  8. نصف دیگر خمیر را روی میز آردپاشیده با وردنه به ضخامت 3 میلی‌متر باز کنید.
  9. با یک چاقوی مخصوص شیرینی‌پزی، خمیر را به نوارهای باریک به عرض تقریبی 1 سانتیمتر برش بزنید و روی مارمالاد با شکل ضربدر بگذارید.
  10. در نهایت، روی آن را با زرده تخم‌مرغ بمالید و به مدت 10 دقیقه، یا تا زمانی که روی نوارها طلایی شود، در فر با دمای 180 درجه سانتی‌گراد بپزید.

لذت آشپزی با رضیم :

طرز تهیه شیرینی زبان خوشمزه و بامزه

طرز تهیه شیرینی نان برنجی مخصوص و خوشمزه

طرز تهیه شیرینی بی‌نظیر قرابیه شیک و خوشمزه

جمع‌آوری شده از مجله ی رضیم

مریم امینی

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا