رسپی
شیرینی پیروک : روشی آسان و جدید برای تهیه شیرینی پیروک (مرحله به مرحله)

“`html
آشنایی با دستور تهیه پیروک مرکبات
در این قسمت از مجله ی رضیم، شما را با طرز تهیه شیرینی پیروک آشنا میکنیم. امیدواریم که این مطلب مفید برای شما باشد. با رضیم همراه شوید.
دستور تهیه شیرینی پیروک خوشمزه و زیبا
مواد لازم برای تهیه شیرینی پیروک
- آرد 250 گرم
- کره 150 گرم
- شکر 100 گرم
- تخم مرغ 2 عدد
- پوست پرتقال رنده شده 1 قاشق چای خوری
- بیکینگ پودر 1 قاشق چای خوری
- مارمالاد به دلخواه 1 پیمانه
- زرده تخم مرغ برای تزئین 1 عدد
طرز تهیه شیرینی پیروک
- برای شروع، کره نرم شده و شکر را در یک ظرف با هم مخلوط کنید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود.
- سپس، تخم مرغها و پوست پرتقال را به مواد اضافه کنید و همه را خوب مخلوط کنید.
- در ظرفی، آرد و بیکینگ پودر را با هم مخلوط کنید و سه بار الک کنید. کم کم این مخلوط را به مواد اضافه کنید تا خمیر نرمی به دست آید.
- توجه کنید که خمیر نباید به دست بچسبد.
- قالب تارتی با قطر 23 سانتیمتر را چرب کنید.
- نصفی از خمیر را داخل قالب چرب شده بگذارید و به خوبی پهن کنید. سپس آن را به مدت 30 دقیقه در فر با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید تا بپزد.
- وقتی خمیر پخت، آن را از فر خارج کنید و بگذارید کمی خنک شود. سپس مارمالاد را روی آن بریزید و صاف کنید.
- نصف دیگر خمیر را روی میز آردپاشیده با وردنه به ضخامت 3 میلیمتر باز کنید.
- با یک چاقوی مخصوص شیرینیپزی، خمیر را به نوارهای باریک به عرض تقریبی 1 سانتیمتر برش بزنید و روی مارمالاد با شکل ضربدر بگذارید.
- در نهایت، روی آن را با زرده تخممرغ بمالید و به مدت 10 دقیقه، یا تا زمانی که روی نوارها طلایی شود، در فر با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید.
لذت آشپزی با رضیم :
طرز تهیه شیرینی زبان خوشمزه و بامزه
طرز تهیه شیرینی نان برنجی مخصوص و خوشمزه
طرز تهیه شیرینی بینظیر قرابیه شیک و خوشمزه
جمعآوری شده از مجله ی رضیم
مریم امینی