تغذیه سالم

طبع گوشت بلدرچین سرد یا گرم ؟ (2 نکته مهم)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

گوشت بلدرچین گرم است یا سرد؟

قبل از اینکه بخواهیم گوشت بلدرچین را بخوریم، ممکن است این سوال مطرح شود که آیا این گوشت گرم است یا سرد؟ متخصصان طب سنتی معتقدند که گوشت بلدرچین طبعی گرم و خشک دارد، البته خشک بودن آن بیشتر از گرم بودنش است.

گوشت بلدرچین به دلیل خواص طبیعی‌اش در حفظ تندرستی و همچنین نرمی پوست موثر است، اما این بدان معنا نیست که باید خیلی زیاد از آن استفاده کرد، چون خوردن زیاد و مکرر گوشت بلدرچین ممکن است سردرد ایجاد کند.

بلدرچین به خاطر تحرک زیادی که دارد، ماده‌ای به نام کلیگوژن در عضلاتش بیشتر از دیگر پرندگان تولید می‌کند، که باعث می‌شود گوشت بلدرچین خوشمزه‌تر و مورد پسند مردم باشد. به همین خاطر، گوشت بلدرچین گرم است و به افرادی که گرما را از دست می‌دهند، توصیه می‌شود که از آن استفاده کنند.

با توجه به ارزش غذایی بالای این گوشت، بهتر است که آن را به صورت آب‌پز و بدون روغن مصرف کنیم به جای اینکه آن را کباب کنیم. امروزه انواع مختلفی از گوشت پرندگان در بازار وجود دارد که بهتر است با خواص هر کدام آشنا شوید تا بتوانید انتخاب بهتری داشته باشید.

خواص گوشت بلدرچین

گوشت بلدرچین یکی از مواد غذایی سالم و با ارزش است و بسیاری از افراد به دلیل فواید مهم آن برای سلامتی، آن را مصرف می‌کنند.

بهبود حافظه و سلامت مغز

گوشت بلدرچین حاوی مقدار زیادی ویتامین B است، که شامل تیامین، ریبوفلاوین، نیاسین و اسید پانتوتنیک می‌شود و برای سلامت مغز مفید است. کولینی که در این گوشت وجود دارد، باعث می‌شود که اعصاب مغز بهتر کار کنند و به تقویت حافظه کمک کند.

سلامت چشم

تخم و گوشت بلدرچین فواید زیادی برای سلامت چشم دارند. این گوشت مانند زرده تخم آن، دارای پروتئین بالایی است که برای بدن مفید است. ویتامین A موجود در گوشت بلدرچین با ویتامین A موجود در هویج برابر است، بنابراین خوردن آن راهی عالی برای تقویت بینایی است.

تامین انرژی بدن

ویتامین B2 موجود در گوشت بلدرچین به تبدیل کربوهیدرات‌ها به قند کمک می‌کند و این قند به عنوان منبع انرژی در بدن ذخیره می‌شود.

خواص گوشت بلدرچین

رفع مشکلات گوارشی

اگر دستگاه گوارش دچار مشکل شود، فرایند جذب و هضم غذا تحت تاثیر قرار می‌گیرد و مشکلات متعددی در بدن ایجاد می‌شود. مصرف منظم گوشت بلدرچین می‌تواند بسیاری از این مشکلات را حل کند و دستگاه گوارش را در وضعیت خوبی نگه دارد.

ترمیم بافت‌های بدن

گوشت بلدرچین به ترمیم بافت‌های آسیب‌دیده بدن کمک می‌کند. پروتئین موجود در آن می‌تواند به بازسازی سلول‌های ناخن، بافت‌ها، پوست و مو کمک کند و تولید هورمون و آنزیم‌ها را افزایش دهد.

پیشگیری از بیماری‌های قلبی

به دلیل اینکه گوشت بلدرچین طبعی گرم دارد، کلسترول و چربی بسیار پایینی دارد که می‌تواند از بروز بیماری‌های قلبی و عروقی جلوگیری کند. مصرف مناسب آن برای افراد دارای فشار خون نیز مشکل‌ساز نخواهد بود، زیرا غنی از پتاسیم است.

دفع سموم از بدن

یک از مهم‌ترین فواید گوشت بلدرچین تولید کمتر اسید اوریک در بدن است، که باعث افزایش فعالیت کلیه‌ها می‌شود و به دفع سموم بدن بسیار کمک می‌کند.

رفع مشکلات تنفسی

یکی دیگر از فواید گوشت بلدرچین، تأثیر آن بر بهبود مشکلات تنفسی است. تحقیقات نشان می‌دهد که مصرف این گوشت می‌تواند به مشکلاتی مثل توبرکلوزیس، دیستروفی عروقی و آسم کمک کند.

طبع گوشت بلدرچین سرد یا گرم ؟ (2 نکته مهم)

ویژگی و طبع گوشت بلدرچین

مقابله با کم‌خونی

آهن موجود در گوشت بلدرچین به مبارزه با کم‌خونی و کمبود خون در بدن کمک می‌کند. همچنین، با تقویت تولید اریتروسیت و هموگلوبین‌ها، مشکل کم‌خونی را حل می‌کند.

نکات احتیاطی در مصرف گوشت بلدرچین

با اینکه گوشت بلدرچین فواید زیادی دارد، اما مصرف زیاد آن می‌تواند منجر به بروز برخی مشکلات شود. این مشکلات شامل:

  • پایین آمدن فشار خون
  • مشکلات کلیوی
  • تشکیل سنگ کلیه
  • جلوگیری از جذب مواد مغذی
  • آسیب به متابولیسم
  • مصرف زیاد گوشت بلدرچین برای افراد گرم‌مزاج مناسب نیست. بهتر است همراه با آن سکنجبین و ترشی‌ها مصرف شود.

منبع : بیرنج

سایت رضیم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا