طرز تهیه دو پیازه آلو شیرازی خوشمزه و اصیل (فیلم آموزشی)

فیلم طرز تهیه دو پیازه آلو شیرازی خوشمزه و اصیل
توی این ویدئو با هم یک دو پیازه آلو شیرازی اصیل و خوشمزه درست میکنیم که عطر سبزیجات خشک و طعم سیبزمینی آبپز، این غذای سنتی رو خاص و لذیذ میکنه.
این دستور ساده و سریع، هم برای یک شام سبک عالیه و هم برای سرو کنار نان تازه یا سبزی خوردن.
مواد لازم دو پیازه آلو شیرازی
سیب زمینی : ۲ عدد متوسط
پیاز خلالی: ۲ عدد بزرگ
رب گوجه فرنگی : ۲ قاشق غذا خوری
نمک : یک قاشق چای خوری پر
زردچوبه : یک قاشق چای خوری
فلفل سیاه : نصف قاشق چای خوری
سبزیجات خشک معطر
شنبلیله : یک قاشق چای خوری
نعنا خشک : یک قاشق مربا خوری خوری
شوید : یک قاشق غذا خوری
طرز تهیه :
ابتدا سیب زمینی شسته و با یک قاشق نمک آبپز کنید ، در این مدت پیاز خلالی خرد کنید بعد ۵ دقیقه تفت دادن ادویه ها و سبزیجات اضافه کنید ، خوب هم بزنید و رب اضافه کنید . بعد از یک دقیقه تفت دادن رب با مواد سیب زمینی های آبپز (پوست گرفته ، نگینی خورد کنید )به مواداضافه (در صورت دلخواه یک قاشق غذاخوری آبغوره هم اضافه کنید )و خوب هم بزنید بعد از ۵ دقیقه دو پیازه آلو شما آماده ست ،نوش جان .
شیرازی های عزیز به سیب زمینی میگن آلو