طرز تهیه رولت ژامبون و پنیر فینگرفود مجلسی و خوشمزه

مواد لازم مواد میانی رولت ژامبون و پنیر
ژامبون به مقدار لازم
۴ عدد خیارشور
۱/۲ پیمانه جعفری خرد شده
۳ قاشق غذاخوری سس مایونز
۴ عدد پنیر ورقه ای
مواد لازم رولت ژامبون و پنیر
۳ عدد تخم مرغ
۳/۴ پیمانه آرد
۱/۳ قاشق چای خوری نمک
۱ پیمانه شیر یا ماست
رنگ خوراکی به میزان لازم
طرز تهیه رولت ژامبون و پنیر
۱. تخم مرغ را به همراه نمک و شیر یا ماست داخل یک کاسه ریخته و با همزن دستی بزنید تا مخلوط شوند و تخم مرغ ها از لختگی خارج شوند.
۲. آرد را روی مواد الک کرده و هم بزنید تا مایه نسبتا رقیقی بدست بیاد در این مرحله می توانید مواد را به چند قسمت تفسیم کنید و رنگ خوراکی به آن اضافه کنید تا رولت های رنگی رنگی داشته باشید.
۳. داخل یک تابه مستطیل را کمی با قلمو چرب کنید و روی حرارت بگذارید تا کاملا داغ شود سپس یک ملاقه از مواد بالا داخل تابه ریخته تا خوب کف تابه را کاور کند.سپس روی حرارت ملایم بگذارید تا یک طرف آن پخته شود برگردانید تا طرف دیگر نیز پخته شود کرپ های آماده شده را برای ۵ دقیقه داخل یخچال قرار دهید تا خنک شوند.
آماده سازی مواد میانی
تا کرپ ها در حال خنک شدن می باشند خیارشورها را بشورید و خیلی نازک عمودی برش بزنید. جعفری را نیز بشورید و ساطوری ریز خرد کنید.
حالا کرپ های خنک شده را روی سطح کار بیاورید و روی آن را سس مایونز بزنید و ورقه کالباس و پنیر و خیارشور در انتها کمی جعفری روی هر نان بریزید و شروع کنید به آرامی رول کردن و با یک چاقوی تیز رولت را برش بزنید و روی آن سلفون بکشید و برای ۲ ساعت داخل یخچال قرار دهید تا مزه دار شود سپس سرو کنید.
سایت آموزش آشپزی رضیم
حرف نداره عالیه 😍
خیلی خشمزس خیلی 😍
عالیشد😍😍
عالی 👏
حرف نداره 👏👏❤️❤️
😍😍😍bah bah