طرز تهیه انواع غذا ،شیرینی، کیک، دسر

طرز تهیه رول مرغ و سیب‌زمینی خوشمزه و ساده به سبک رستورانی

بهترین آپلیکیشن آشپزی

مواد لازم رول مرغ و سیب‌زمینی

سه عدد سیب زمینی
دو عدد تخم مرغ
دو قاشق غذاخوری آرد
نمک یک قاشق چای‌خوری
پودر سیر یک قاشق چای‌خوری
زردچوبه یک قاشق چای‌خوری
فلفل چینی نصف قاشق چای‌خوری

مواد لازم برای تهیه مواد میانی رولت مرغ

یک عدد سینه مرغ
یک عدد پیاز
یک عدد فلفل دلمه‌ای
ده عدد قارچ
یک لیوان پنیر پیتزا رنده شده
یک عدد فلفل دلمه‌ای
یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
یک قاشق غذاخوری آبلیمو
یک قاشق چای‌خوری نمک
یک قاشق چای‌خوری فلفل سیاه
یک قاشق چای‌خوری پودر سیاه
یک قاشق چای‌خوری آویشن
یک قاشق چای‌خوری زردچوبه

طرز تهیه آماده کردن رولت سیب زمینی به صورت زیر است:

ابتدا سیب زمینی‌ها را شسته و پوست بگیرید و سپس با دنده ریز رنده، رنده کنید و به کمک فشار دست آب سیب زمینی را بگیرید. این سیب زمینی را در یک ظرف با اندازه مناسب ریخته و سپس نمک، فلفل، فلفل چیلی و تخم مرغ‌ها را ریخته و به خوبی با هم مخلوط کنید تا یکدست شوند. در مرحله بعد داخل یک تابه مستطیلی شکل یا تابه معمولی مقداری روغن ریخته و بعد از اینکه روغن داغ شد، مواد را داخل تابه بریزید و روی حرارت کم قرار دهید و اجازه دهید برای مدت زمان بیست دقیقه تنها یک طرف رولت سیب زمینی سرخ شود. توجه داشته باشید که قطر مواد باید کمتر از یک سانتی متر و حدود شش تا هفت میلیمتر باشد. (اگر تابه‌ای که استفاده کردید مستطیلی شکل نبود، کناره‌های ورق سیب زمینی را برش دهید تا به شکل مستطیل درآید) اگر نمی‌خواهید رولت سیب زمینی را سرخ کنید می‌توانید فر را با دمای ۱۸۰ درجه تنظیم کنید، مواد رولت را روی یک کاغذ روغنی داخل سینی پهن کرده و صاف کنید برای سی دقیقه داخل فر بگذارید تا رولت سیب زمینی شما بپزد.

طرز تهیه مواد میانی رولت سیب زمینی به صورت زیر است‌:

در مرحله اول پیاز را پوست گرفته، بشویید و به صورت نگینی ریز خرد کنید. پیاز را همراه با کمی روغن در تابه ریخته و روی حرارت بگذارید و تفت دهید. بعد از اینکه پیاز تفت خورد، سینه مرغ را به صورت ریز خرد کنید و به پیاز اضافه کنید و روی حرارت ملایم حدود ده دقیقه تفت بدید تا مرغ بپزد. سپس نمک، فلفل، زردچوبه، آویشن و پودر سیر را تی به تابه اضافه کرده و با مرغ و پیاز به خوبی مخلوط کرده و تفت دهید. سپس وسط تابه را باز کرده و رب گوجه فرنگی را در وسط تابه بریزید و تفت دهید تا خامی آن گرفته شود و سپس با مواد مخلوط کنید. در مرحله بعد قارچ خرد شده رو به همراه آبلیمو به مواد اضافه کنید و هم بزنید و روی حرارت ملایم اجازه دهید تا آب قارچ به طور کامل کشیده شود زیرا مایه میانی رولت نباید آب داشته باشد.

حال مواد میانی آماده شده را روی رولت سیب زمینی ریخته و به صورت یکدست و یکنواخت پخش کنید. پنیر پیتزا رنده شده را روی مواد میانی ریخته و سپس به آرامی ورق سیب زمینی را رول کنید. روی رولت را نیز مجددا با پنیر پیتزا بپوشانید و روی آن پودر آویشن بریزید. برای مدت زمان پانزده دقیقه داخل فر قرار دهید تا پنیر روی رولت طلایی شود البته می‌توانید رولت سیب زمینی را داخل تابه گذاشته و درب تابه را دم کن بپیچید و برای مدت زمان بیست دقیقه روی حرارت کم گذاشته تا پنیر روی رولت طلایی شود.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

6 دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا