طرز تهیه انواع غذا ،شیرینی، کیک، دسر

طرز تهیه سالاد جوانه گندم خوشمزه و ساده (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

مواد لازم

جوانه گندم / یک فنجان
لوبیا سبز / نصف فنجان
ذرت (پخته شده) /‌ نصف فنجان
خیار شور کوچک (خرد شده) / 2-4 عدد
جعفری تازه / 2 قاشق غذاخوری
گردو (خرد شده) / ‌2 قاشق غذاخوری
گوجه فرنگی کوچک / 4 عدد
پیازچه / 6 عدد
زیتون سبز / نصف فنجان
نمک و فلفل / به مقدار لازم
سبزیجات خشک معطر / یک قاشق غذاخوری
آب لیموی تازه / 2 – 4 قاشق غذاخوری
روغن زیتون / 2 قاشق غذاخوری

روش درست کردن:

ابتدا لوبیا سبز و ذرت ها را با مقداری نمک جوشانده و بپزید. سپس آنها را از آب بیرون آورده و بگذارید خنک شوند.

بعد جعفری،‌ گردو، گوجه فرنگی، خیارشور و پیازچه ها را خرد کنید.

هسته زیتون ها را درآورید و ذرت، لوبیا سبز، زیتون و جوانه گندم را به آنها اضافه کنید.

نمک،‌ فلفل، سبزیجات معطر، آب لیمو و روغن زیتون را به مخلوط فوق اضافه کنید و خوب هم بزنید.

سپس سالاد را در ظرف مورد نظر ریخته و قبل از سرو، یک ساعت آن را در یخچال خنک کنید.

نکته: سعی کنید در تهیه این سالاد،‌ برای طعم بهتر از آب لیموی تازه و اگر در دسترس نبود، از سرکه بالزامیک استفاده کنید.

 

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا