طرز تهیه انواع غذا ،شیرینی، کیک، دسر

طرز تهیه سالاد شلغم و‌هویج خوشمزه و ساده (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

 

سالاد شلغم و هویج

ما ایرانیا شلغم رو همیشه تو سوپ و آش میریزیم یا میپزیمش و برای سرماخوردگی… اما سالادش چی میشه پس؟؟

لازمه بدون شلغم سرشار از ویتامین C, B6, کلسیم، فولات، میریم، پتاسیم و مس هست و البته سرشار از فیبر!

مواد لازم
شلغم متوسط ۳ تا ۴ عدد
هویج متوسط ۳ تا ۴ عدد
جعفری خرد شده ۳ قاشق سوپخوری
دانه کدو یا هرمغز دلخواه ۲ قاشق سوپخوری

مواد لازم برای سس :
آب لیموترش۲ قاشق سوپخوری (۱/۲ عدد)
روغن سالاد ۳ قاشق سوپخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم

شلغم و هویج را پوست بگیرید و با رنده درشت یا رنده خلالی (ژولیَن)، رنده کنید و در ظرفی بریزید.

آب لیموترش، روغن و مقداری نمک و فلفل به آن‌ها را اضافه کنید و خوب زیر و رو کنید تا به سس آغشته شوند. بگذارید ده دقیقه بمانند تا طعم‌ها به خورد هم روند.

سپس جعفری خرد شده و دانه‌های بو داده را اضافه کنی هم بزنید و سرو کنید.

 

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا