طرز تهیه انواع غذا ،شیرینی، کیک، دسر

طرز تهیه سالاد هویج شرقی خوشمزه و ساده (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

 

کشورهای خاور دور از این سالادهای رشته‌ای رنگی جذاب زیاد دارن… این یکی از خوشمزه‌هاست… لازم نیست حتما از مغز بادوم هندی استفاده کنید، انواع تخمه کدو ، آفتابگردون ، گردو ، بادام زمینی و این مغزهای بو داده‌ای که تو بسته‌های کوچیک جلوی فروشگاهها میفروشن عالیه و به همون اندازه مقوی!

به جای سویا سس هم میتونین از ترکیب کمی نمک و یکی دو قاشق آب معمولی تو ترکیب سس استفاده کنین!
توجه کنین که سویا سس خودش شوره و نمک اضافی برای سالاد لازم نیست!

هویج ۵ تا ۶ عدد
فلفل دلمه‌ای قرمز ۱ عدد
پیازچه ۱ دسته کوچک
گشنیز ۱ دسته کوچک
لیموترش ۲ تا ۳ قاشق سوپخوری
سیر له شده ۱ حبه
شکر یا عسل ۲ قاشق چایخوری
سویا سس ۲ تا ۳ قاشق سوپخوری
روغن کنجد یا روغن سالاد ۴ قاشق سوپخوری
پودر فلفل قرمز به مقدار لازم
دانه آجیل دلخواه ۳ قاشق سوپخوری
کنجد بو داده ۱ قاشق سوپخوری

هویج ها رو پوست بگیرید و به صورت رشته خرد یا رنده کنید.
فلفل دلمه‌ای، پیازچه و گشنیز را خرد کنید و به همراه هویج داخل ظرفی بریزید.

لیموترش، سیر، سویا سس، شکر، روغن، پودر فلفل قرمز را با هم مخلوط کنید.

سس را به کاسه سبزیجات اضافه و خوب زیر و رو کنید تا کاملا به سس آغشته شوند.

مغزهای دلخواه خرد شده و کنجد را روی سالاد بپاشید و سرو کنید.

 

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا