طرز تهیه انواع غذا ،شیرینی، کیک، دسر

طرز تهیه سالاد هویج و پرتقال اسپایسی خوشمزه و ساده (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

سالاد هویج و پرتقال اسپایسی
مواد لازم :
هویج : 450 گرم
پرتقال بزرگ : 1 عدد
پیاز قرمز ریز خرد شده : 1 قاشق چایخوری
برگ نعنا : 1/8 تا 1/4 پیمانه
مواد لازم برای سس :
آب پرتقال : 2 قاشق غذاخوری
آب لیمو : 1 قاشق غذاخوری
روغن زیتون : 2 قاشق غذاخوری
پودر زیره : 1/2 قاشق چایخوری
پودر دارچین : 1/2 قاشق چایخوری
پودر شکر : 1 قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاه : به میزان لازم
طرز تهیه :
تمامی مواد سس را با هم ترکیب کرده و کنار بگذارید.
هویج ها را پوست کنده و رنده کنید.
پرتقال را پوست کنده، و با چاقوی تیزی پوست نازک آن را نیز جدا کنید. سپس آن را اسلایس کرده و هسته ها را خارج کنید.
هویج، پرتقال و پیاز را با هم ترکیب کنید و در ظرف مناسب بریزید. سس را روی آن ریخته و با برگهای نعنا تزیین کرده و سرو نمایید. .

 

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا