طرز تهیه سالاد گوجه فرنگی موزارلا خوشمزه و ساده (مرحله به مرحله)

سالاد گوجه فرنگی موزارلا
خوشمزه ترین سالاد تابستانی! این سالاد گوجه فرنگی موزارلا ، بهترین سالاد تابستانی است که من خوردهام! سرشار از سیر و موزارلا ، گوجه فرنگی رسیده ، ریحان تازه ، و بالزامیک
مواد لازم:
⅓ فنجان ریحان ، خرد شده
½ فنجان روغن زیتون
2 قاشق چایخوری آب لیمو
2 حبه سیر کوچک (یا 1 عدد بزرگ) ، رنده شده
¾ قاشق چایخوری نمک
¼ – ½ قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز 2 موزارلا مرواریدی ( توپی کوچک)
گوجه فرنگی گیلاسی
سرکه بالزامیک
مرینیت: روغن زیتون ، آب لیمو ، سیر رنده شده ، نمک ، پودر فلفل قرمز را در یک کاسه ترکیب کرده و هم بزنید تا مخلوط شوند.1 -2 برگ ریحان خرد شده را به همراه موزارلا به مخلوط اضافه کنید. روی آن را بپوشانید و اجازه دهید حداقل 1 ساعت در دمای اتاق بماند و در صورت امکان ، آن را به مدت 24-36 ساعت در یخچال قرار دهید.
گوجه فرنگی: یک ساعت قبل از سرو ، گوجه فرنگی را به یک کاسه متوسط اضافه کنید. موزارلا را از مارینیت بردارید و به گوجه فرنگیها اضافه کنید (روغن را دور نریزید!) برگهای ریحان خرد شده را به همراه مقدار کمی نمک اضافه کنید و تقریباً 2 قاشق غذاخوری روغن روی آن بریزید و مخلوط کنید.
قبل از سرو اجازه دهید سالاد به مدت 1 ساعت مزهدار شود.قبل از سرو آن را بچشید و با روغن مرینیت اضافی یا نمک تنظیم کنید.سرکه بالزامیک بریزید و سرو کنید.
نوش جان
سایت آموزش آشپزی رضیم