طرز تهیه فینگرفود قارچ سوخاری خوشمزه و مجلسی برای مهمانی

قارچ سوخاری یکی از پیشغذاهای خوشمزه و محبوب است که بهراحتی درست میشود و میتواند بهعنوان یک میانوعده یا همراه غذا سرو شود. در ادامه طرز تهیه قارچ سوخاری را به شما آموزش میدهم.
مواد لازم قارچ سوخاری
– قارچ تازه: ۲۵۰ گرم (قارچ دکمهای یا هر نوع قارچ دیگری)
– آرد ساده: ۱ پیمانه
– پودر سوخاری: ۱ پیمانه
– تخممرغ: ۱ عدد
– حليب: ۱/۲ پیمانه (اختیاری، برای تهیه مایع تخممرغ)
– نمک و فلفل : به مقدار لازم
– زردچوبه : ۱ قاشق چایخوری (اختیاری)
– روغن : به مقدار لازم (برای سرخ کردن)
طرز تهیه قارچ سوخاری
۱. آمادهسازی قارچ :
– قارچها را با استفاده از یک پارچه نرم یا دستمال مرطوب تمیز کنید تا خاک و آلودگیها از آنها پاک شود. سپس آنها را به شکل نصف یا حلقه برش بزنید.
۲. تهیه مایع خمیر:
– در یک کاسه، تخممرغ را با مقداری نمک، فلفل و در صورت تمایل، زردچوبه مخلوط کنید. میتوانید کمی شیر نیز به آن اضافه کنید تا مایع غلیظتری تشکیل شود.
۳. پوششدهی قارچ :
– در یک ظرف مناسب، آرد را بریزید.
– قارچها را ابتدا در آرد بزنید تا به خوبی پوشش داده شوند.
– سپس آنها را در مخلوط تخممرغ غلطانده و در نهایت، در پودر سوخاری بزنید تا کاملاً پوشش داده شوند.
۴. سرخ کردن :
– در یک تابه بزرگ، روغن کافی بریزید و آن را به حرارت متوسط برسانید.
– قارچهای پوششدار را به آرامی به روغن داغ اضافه کنید و بگذارید تا از هر طرف طلایی و ترد شوند.
– پس از سرخ شدن، قارچها را روی دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی آنها گرفته شود.
۵. سرو :
– قارچ سوخاری را میتوانید به همراه سسهای دلخواه مانند سس مایونز، سس تند یا سس سالسا سرو کنید
عالی👏👏😍👏
👏👏👏❤️
عالی بود دوست عزیز
نوش جان عالیه😍😍😍
عالی شد . 🔥
اتفاقا منم درست کردم واقعا عالیه🤩🤩