طرز تهیه فینگرفود مومو دامپلینگ خوشمزه و مجلسی برای مهمانی

مومو یک نوع دامپلینگ محبوب در نپال و برخی مناطق هند است.
مواد لازم برای خمیر مومو دامپلینگ
– آرد گندم: ۲ پیمانه
– آب: به مقدار لازم
– نمک: ۱/۲ قاشق چایخوری
مواد لازم برای داخل مومو دامپلینگ
– گوشت چرخکرده (مرغ یا گوسفند): ۲۵۰ گرم
– پیاز: ۱ عدد (ریز خرد شده)
– سیر: ۲ حبه (ریز خرد شده)
– زنجبیل تازه: ۱ قاشق چایخوری (ریز خرد شده)
– گشنیز تازه: ۲ قاشق غذاخوری (ریز خرد شده)
– نمک و فلفل: به مقدار لازم
– روغن کنجد یا روغن گیاهی: ۱ قاشق غذاخوری
طرز تهیه مومو دامپلینگ
۱. آمادهسازی خمیر :
– آرد و نمک را در یک کاسه بزرگ مخلوط کنید.
– به تدریج آب را اضافه کنید و مخلوط کنید تا خمیر نرمی به دست آید.
– خمیر را به مدت ۱۰ دقیقه ورز دهید و سپس با یک پارچه مرطوب بپوشانید و بگذارید ۳۰ دقیقه استراحت کند.
۲. آمادهسازی مواد داخل دامپلینگ :
– در یک کاسه، گوشت چرخکرده، پیاز، سیر، زنجبیل، گشنیز، نمک، فلفل و روغن را مخلوط کنید.
۳. شکل دهی دامپلینگها :
– خمیر را به قطعات کوچک تقسیم کنید و هر قطعه را به شکل دایرهای نازک باز کنید.
– یک قاشق از مخلوط گوشت را در مرکز هر دایره قرار دهید.
– لبه های خمیر را به هم بچسبانید و به شکل دامپلینگ درآورید.
۴. پخت دامپلینگها :
– دامپلینگها را در یک بخارپز قرار دهید و به مدت ۱۵-۲۰ دقیقه بپزید تا کاملاً پخته شوند.
۵. سرو :
– موموها را با سس سویا یا سس چیلی سرو کنید.
عالی مثل همیشه
اوف اوف😍😍
دست مریزاد
بی نهایت جذاب و عالی
😍😍
فوقالعاده