طرز تهیه انواع غذا ،شیرینی، کیک، دسر

طرز تهیه فینگرفود مومو دامپلینگ خوشمزه و مجلسی برای مهمانی

بهترین آپلیکیشن آشپزی

مومو یک نوع دامپلینگ محبوب در نپال و برخی مناطق هند است.

مواد لازم برای خمیر مومو دامپلینگ

– آرد گندم: ۲ پیمانه
– آب: به مقدار لازم
– نمک: ۱/۲ قاشق چای‌خوری

مواد لازم برای داخل مومو دامپلینگ

– گوشت چرخ‌کرده (مرغ یا گوسفند): ۲۵۰ گرم
– پیاز: ۱ عدد (ریز خرد شده)
– سیر: ۲ حبه (ریز خرد شده)
– زنجبیل تازه: ۱ قاشق چای‌خوری (ریز خرد شده)
– گشنیز تازه: ۲ قاشق غذاخوری (ریز خرد شده)
– نمک و فلفل: به مقدار لازم
– روغن کنجد یا روغن گیاهی: ۱ قاشق غذاخوری

طرز تهیه مومو دامپلینگ

۱. آماده‌سازی خمیر :

– آرد و نمک را در یک کاسه بزرگ مخلوط کنید.
– به تدریج آب را اضافه کنید و مخلوط کنید تا خمیر نرمی به دست آید.
– خمیر را به مدت ۱۰ دقیقه ورز دهید و سپس با یک پارچه مرطوب بپوشانید و بگذارید ۳۰ دقیقه استراحت کند.

۲. آماده‌سازی مواد داخل دامپلینگ :

– در یک کاسه، گوشت چرخ‌کرده، پیاز، سیر، زنجبیل، گشنیز، نمک، فلفل و روغن را مخلوط کنید.

۳. شکل دهی دامپلینگ‌ها :

– خمیر را به قطعات کوچک تقسیم کنید و هر قطعه را به شکل دایره‌ای نازک باز کنید.
– یک قاشق از مخلوط گوشت را در مرکز هر دایره قرار دهید.
– لبه های خمیر را به هم بچسبانید و به شکل دامپلینگ درآورید.

۴. پخت دامپلینگ‌ها :

– دامپلینگ‌ها را در یک بخارپز قرار دهید و به مدت ۱۵-۲۰ دقیقه بپزید تا کاملاً پخته شوند.

۵. سرو :

– موموها را با سس سویا یا سس چیلی سرو کنید.

‫0/5 ‫(0 نظر)

6 دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا