طرز تهیه انواع غذا ،شیرینی، کیک، دسر

طرز تهیه فینگرفود میت کراکت خوشمزه و مجلسی برای مهمانی

بهترین آپلیکیشن آشپزی

میت کراکت یک نوع پیش‌غذای خوشمزه است که با گوشت چرخ‌کرده و ادویه‌های مختلف تهیه می‌شود و سپس سرخ می‌شود.

مواد لازم میت کراکت

– گوشت چرخ‌کرده: ۵۰۰ گرم
– پیاز: ۱ عدد (ریز خرد شده)
– سیر: ۲ حبه (ریز خرد شده)
– سیب‌زمینی: ۲ عدد (پخته و له شده)
– تخم‌مرغ: ۱ عدد
– آرد سوخاری: ۱ پیمانه
– ادویه‌ها: نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، پاپریکا و آویشن به مقدار لازم
– روغن مایع: برای سرخ کردن

طرز تهیه میت کراکت

۱. آماده‌سازی مواد داخلی :

– در یک تابه، مقداری روغن بریزید و پیاز را تفت دهید تا نرم و طلایی شود.
– سیر را اضافه کنید و کمی تفت دهید.
– گوشت چرخ‌کرده را اضافه کنید و با پیاز و سیر تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند.
– ادویه‌ها را اضافه کنید و مواد را خوب مخلوط کنید. سپس تابه را از روی حرارت بردارید و بگذارید مواد خنک شوند.

۲. ترکیب مواد :

– در یک کاسه بزرگ، گوشت تفت داده شده، سیب‌زمینی له شده و تخم‌مرغ را با هم مخلوط کنید.
– از مخلوط به اندازه یک توپ کوچک بردارید و به شکل دلخواه (معمولاً بیضی یا گرد) درآورید.

۳. پوشاندن با آرد سوخاری :

– هر کراکت را در آرد سوخاری بغلطانید تا کاملاً پوشیده شود.

۴. سرخ کردن :

– در یک تابه عمیق، روغن را گرم کنید.
– کراکت‌ها را در روغن داغ سرخ کنید تا طلایی و ترد شوند.
– پس از سرخ شدن، آن‌ها را روی دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی گرفته شود.

۵. سرو :

– میت کراکت‌ها را به صورت گرم با سس دلخواه سرو کنید.

‫0/5 ‫(0 نظر)

6 دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا