طرز تهیه انواع غذا ،شیرینی، کیک، دسر

طرز تهیه لوبیا پلو با گوشت چرخ کرده خوشمزه و مجلسی به سبک رستورانی

بهترین آپلیکیشن آشپزی

یکی از غذاهای سنتی و اصیل در ایران که دارای طرفداران زیادی نیز میباشد لوبیا پلو است که میتوانید آن را ببا موادی متنوع و با گوشت مرغ یا گوشت قرمز تهیه کنید و از خوردن آن لذت ببرید. اگر با طرز تهیه این غذای لذیذ آشنایی ندارید، با ما در سایت رضیم همراه باشید

مواد لازم برای ۴ نفر

لوبیا سبز ۳ پیمانه

برنج ۴ پیمانه

گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم

رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری

سیر ۲ حبه

پیاز ۱ عدد

گوجه فرنگی ۲ عدد

نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی

زردچوبه و روغن به اندازه کافی

در اولین مرحله از تهیه این غذا لوبیا سبز را بشویید و اجازه دهید آب آن گرفته شود. بعد از کمی خشک شدن آنها را خرد کنید و کنار بگذارید.

در مرحله بعد پیاز و سیر را که به صورت نگینی خرد شده اند در روغن داغ سرخ میکنید و تفت میدهید تا آنها به صورت طلایی در بیایند و سبک شوند.

دقت کنید که اول پیاز را در روغن سرخ کنید و بعد از سرخ شدن پیاز سیر را نیز به آن افزوده و سرخ کنید.

در مرحله بعد گوشت چرخ کرده را به پیاز و سیر اضافه کنید و به طور مرتب هم بزنید و تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کندو بعد از آن گوجه فرنگیهای شسته و خرد شده را به این مواد اضافه کنید و با هم ترکیب کنید.

طرز تهیه لوبیا پلو با گوشت چرخ کرده خوشمزه و مجلسی به سبک رستورانی

اجازه دهید تا مواد آنقدر تفت بخورند که آب گوجه ها به طور کامل گرفته شود. بعد از آن لوبیاهایی را که خرد کرده بودید به این مواد اضافه کرده و تفت دهید تا زمانی که لوبیا نرم شود.

در یک شیر جوش کمی روغن ریخته و بگذارید گرم شود، سپس رب گوجه فرنگی را داخل آ« ریخته و تفت دهید تا زمانی که رب سرخ شود و دیگر بوی خامی نداشته باشد. بعد از آن این رب گوجه فرنگی را به مواد گوشتی اضافه کنید و خوب با هم مخلوط کنید و بعد از آن این مواد را از روی حرارت بردارید.

در یک قابلمه کمی آب ریخته و اجازه دهید با کمی نمک و در صورت تمایل کمی زردچوبه آب به جوش بیاید (اضافه کردن زردچوبه باعث میشود تا لوبیا پلو در نهایت خوش رنگتر باشد.

وقتی آب به جوش آمد برنج شسته شده را در این آب میریزیم و اجازه میدهیم مدت 6 الی 7 دقیقه بگذرد و برنج را تست میکنیم به طوری که وقتی آن را فشار میدهیم بین انگشتان، اطراف آن نرم باشد و مغز آن سفت باشد. در این حالت برنج را آبکش میکنیم.

در کف قابلمه ای که میخواهیم غذا را در آن درست کنیم روغن ریخته و ته دیگ سیب زمینی میگذاریم و کمی از برنج آبکش شده را روی سیب زمینیها میریزیم. سپس کمی از مایه گوشت و لوبیا را اضافه میکنیم و باز هم برنج و مایه گوشت و به همین صورت لایه لایه ادامه میدهیم. وقتی مواد و برنج تمام شد، درب قابلمه را میگذاریم تا برنج دم بکشد.

نکته 1: در چند دقیقه اول زیر قابلمه را زیاد میکنیم تا غذا بخار بگیرد و سپس شعله را کم میکنیم و اجازه میدهیم غذا آرام آرام بپزد.

بعد از پخت غذا، برنج و مایه را در داخل قابلمه به آرامی باهم مخلوط میکنیم تا همه مواد یکدست شوند و آن را در ظرف مورد نظر کشیده و سرو میکنیم.

نکته 2: اگر بخواهیم لوبیا پلو را بدون گوشت تهیه کنیم، گوشت را در دستور پخت اضافه نکنید و اگر مایلید به جای گوشت از قارچ استفاده کنید تا غذای شما خوش طعم تر شود.

نوش جان

‫0/5 ‫(0 نظر)

6 دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا