طرز تهیه انواع غذا ،شیرینی، کیک، دسر

طرز تهیه مربا زرد آلو خانگی خوشمزه و ساده (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

سلام به دوستای مهربونم، چه خبرا؟ چیکارا میکنید ؟ امیدوارم که تنتون سالم و دلتون خوش باشه.
امشب براتون یه مربای خوشمزه آوردم که به تازگی خیلی طرفدار پیدا کرده: مربای زردآلو
من خودم اولین بار که میخواستم درست کنم فکر نمیکردم که جزو مرباهای همیشگیم بشه.
بزنید بریم برای رسپی آسون این مربای تابستونی : همراه سایت آموزش آشپری رضیم باشید .

مواد لازم مربا زرد آلو خانگی

زردآلو ۲کیلو
شکر ۱کیلو
هل و گلاب و زعفرون به مقدار لازم

طرز تهیه مربا زرد آلو خانگی

ابتدا زردآلوهامون رو که هسته ش رو جدا کردیم به همراه شکر به مدت ۲۴ ساعت داخل یخچال میزاریم .
بعد هسته های زردآلو رو میشکنیم و مغزش رو به همراه هل و گلاب و زعفرون به زردآلوهامون اضافه میکنیم.حالا به مدت ۲۰دقیقه روی حرارت میزاریم تا بپزه.
فقط اینکه به این مربا نباید اصلا آبی اضافه کنید.
اینم از مربای خوشمزه ی ما.😋

‫0/5 ‫(0 نظر)

6 دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا