طرز تهیه انواع غذا ،شیرینی، کیک، دسر

طرز تهیه مربا هلو زعفرانی خانگی خوشمزه و ساده (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

 

مربای هلو زعفرانی همراه سایت آموزش آشپری رضیم باشید .

مواد لازم مربا هلو زعفرانی خانگی

مواد لازم هلو زعفرانی ۱ کیلو
شکر ۶۰۰ گرم
زعفران دم کرده به مقدار لازم
هل ۴ عدد جوهر لیمو ۱/۲ ق چ
گلاب ۲ ق ع

طرز تهیه مربا هلو زعفرانی خانگی

هلوها را میشویم و پوست آنها را میگیرم بعد اسلایس می کنیم بعد داخل قابلمه لابی اول کمی شکر میریزیم روش هلو میریزیم مثل مربای توت فرنگی بعد داخل یخچال میزاریم ۲۴ ساعت تا هلوا آب بندازه و شکر حل بشه بعد روی حرارت ملایم میزاریم وقتی جوشید کف روی آن را میگیریم زعفران و هل را اضافه می کنیم میزا م با حرارت ملایم آب آن تبخیر بشه و مربا به قوام بیاد وقتی مربا به قوام آمد گلاب و جوهر لیمو را اضافه می کنیم کمی که جوشید از روی حرارت بر میداریم وقتی خنک شده داخل یخجال یک شب میزاریم توی همون قابلمه بمونه بعد داخل شیشه میریزیم میزاریم داخل یخچال
نکته : اسلایس هلو را نازک برش نزنید وقتی میپزیم خودش نازک میشه
نکته : مرتب کف روی مربا را بردارید
دوستهای عزیزم این مربا خیلی خوشمزه میشه حتما درست کنید و از خوردنش لذت ببرید

‫0/5 ‫(0 نظر)

6 دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا