طرز تهیه انواع غذا ،شیرینی، کیک، دسر

طرز تهیه مربا گلابی خانگی خوشمزه و ساده (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

سلام به مهربون ترین های دنیا🙌
.
امیدوارم حالتون خوب باشه
.
با یه مربای خوشمزه و خوش طعم و جذاب اومدم پیشتون😍 همراه سایت آموزش آشپری رضیم باشید .

مواد لازم مربا گلابی خانگی

گلابی= ۱ کیلو
شکر= ۱ کیلو
آب= ۲ پیمانه
آب لیمو ترش= ۱ ق چ
زعفران دم کرده (دلخواه)= ۱ الی ۲ ق غ

طرز تهیه مربا گلابی خانگی

گلابی ها رو بشورید و پوست بگیرید، برای تهیه مربا میتونید گلابی ها رو به اندازه دلخواه خرد کنید یا حلقه ای برش بدین و یا اینکه به صورت درسته مربا رو تهیه کنید، برای تهیه مربای گلابی به صورت درسته بهتره از گلابی های کوچیک یا متوسط استفاده کنید و گلابی ها خیلی نرم نباشن

بعد از پوست گرفتن گلابی ها با یک چاقوی تیز از قسمت انتهایی برش بزنید و هسته های داخل میوه رو خالی کنید

آب و شکر رو داخل ظرفی بریزید و روی حرارت بالا قرار بدین تا شکر شروع به حل شدن کنه و شفاف بشه و هیچ دونه شکری دیده نشه بعد حرارت رو کم کنید و

اجازه بدین به آرومی بجوشه و به قوام برسه بعد از به قوام رسیدن شیره مربا میتونید به دلخواه زعفران دم کرده غلیظ اضافه کنید که روی طعم و رنگ مربا تاثیرخوبی داره

گلابی ها رو داخل شیره بریزین و حرارت رو کمی بالا ببرین تا شروع به جوشیدن کنه و گلابی ها کاملا بپزن و بهتره چند بار اونها رو داخل شیره حرکت بدین تا به صورت یکنواخت همه قسمت های میوه پخته بشه و شیره مربا به قوام برسه (چون بعد از اضافه کردن گلابی ها میوه ها آب میندازن و قوام مربا از بین میره)

مقدار کمی از شیره مربا رو با قاشق بردارین و چند قطره از اون روی انگشتتون بریزین و ما بین دو انگشت تست کنید اگه شیره چسبنده بود و حالت آبکی نداشت یعنی به قوام رسیده در انتها آب لیمو ترش رو اضافه کنید و حرارت رو خاموش کنید ( به جای آب لیموترش تازه از آبلیمو یا جوهر لیمو هم میتونید استفاده کنید)

اگه کفی روی مربا بود با قاشق جمع کنید و اجازه بدین مربا داخل قابلمه خنک بشه و بعد داخل ظرف مورد نظرتون انتقال بدین و در یخچال یا فریزر نگه داری کنید

‫0/5 ‫(0 نظر)

6 دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا