طرز تهیه مینی باگت خانگی خوشمزه و ساده (مرحله به مرحله)

انرژی وپشتکار همه چیز را فتح خواهند کرد.🏃♀️🏃♀️🏃♀️💃💃تو اینروزای سخت تا میتونید خودتونو سرگرم کنید تا فکر سراغتون نیاد وبا انرژی برید جلو تا انشالله روزای خوبمون برسن 💃💃
سلام دوستان عزیزم انشالله هر روز به امید و سلامتی نزدیکتر بشیم اینم یه نون باگت خوشکل و خوشمزه و ترد و عالی حتما امتحان کنید پشیمون نمیشید از نون باگتای بیرون بهتره دوست داشتین ورق بزنید حتی تو فریزرم بمونه واسه چند روز وقتی میارید بیرون کیفیتش اصلا فرق نکرده
مواد لازم مینی باگت خانگی
ارد مخصوص نان ۵۰۰ گرم
اب ۳۰۰ گرم
مخمر خشک ۱۰ گرم
نمک ۱۰ گرم
شکر ۱۰ گرم
بهبود دهنده ۱۰ گرم
روغن مایع ۲۰ گرم
طرز تهیه مینی باگت خانگی
اول مخمر وشکر و یک چهارم از اب دستور داخل یک لیوان مخلوط کتید و درش بزارید تا عمل بیاد ،حدودا ۱۰ دقیقه اب حتما ولرم باشه .
حالا ارد نمک و بهبود دهنده رو بریزید داخل کاسه همزن و کمی بزنید ،تا مخلوط بشه حالا خمیر مایه عمل امده را اصافه کنید واب رو کم کم اصافه کنید چون ممن مقدار اب متعییر باشه و کمتر یا بیشتر بشه .
خمیر حدود ۱۲ دقیقه بزنید و در اخر روغن اصافه کنید ودو دقیقه دیگه بزنید ،حالا خمیر را روی سطح کار و یا ظرفی انتقال بدین و ۱۵ دقیقه دیگه بهش استراحت بدین و روش سلفون چرب شده بکشید.
بعد از استراحت به چونهای ۸۰ گرمی تقسیم میکنیم و باز ۱۰ دقیقهاستراحت میدیم و باز روش نایلون میندازیم و بعد بصورت مینی باگت شکل میدیم و داخل سینی فر که کاغذ روعنی و چرب کردیم میزاریم و روش باز سلفون میکشیم تا به مدت یک ساعت تا یک ساعت و ربع استراحت کنه میزاریم کنار گاز و کتری هم روش باسه که هم گرما باسه و هم رطوبت تا حجمشون دو برابر بشه و روش با اسپری ابپاشی میکنیم و کنجد میپاشیم و بعد در فر از قبل گرم شده با درجه ۲۰۰ که برای من تجربه فرم باید بزارم رو ۱۷۰ درجه بمدت ۳۵ تا ۴۰ دقیقه و چند دقیقه اخرم گریل میزنم
مثل همیشه عالی 👏👏
به به عالی شد😍
به بههه چه عالی😍
من درست کردم خیلی عالی شد مرسی
چ جالب و عالی ممنونم از اموزشتون🌹😋👌🏻😍
👏👏👏