طرز تهیه کشمش پلویی به روش صنعتی (خشک کردن کشمش با آفتاب) (2 نکته مهم)

طرز تهیه کشمش پلویی آفتابی سالم و خوشمزه
کشمش یک خوراکی سالم و مغذی است که میتوان آن را در بسیاری از غذاها به کار برد. این خوراکی خوشمزه را میتوانید به راحتی در خانه تهیه کنید. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کشمش پلویی آفتابی سالم و خوشمزه با ما همراه باشید.
مواد لازم
انگور ریز بدون هسته یک کیلو
آب جوش به مقدار لازم
طرز تهیه : مرحله اول
برای شروع، یک ظرف را پر از آب کنید و بگذارید جوش بیاید. سپس انگورهای ریز و بدون هسته را به خوبی بشویید و به مدت ۷ تا ۸ ثانیه در آب جوش بگذارید.
مرحله دوم
توجه داشته باشید که انگور نباید در آب جوش جوش بخورد. سپس آن را در یک آبکش بگذارید تا آب اضافی آن خارج شود و خشک شود. بعد، روی یک توری فلزی یا دستمال قرار دهید و حدود ۴ تا ۵ روز در آفتاب بگذارید تا کاملاً خشک شود.
مرحله سوم
شما میتوانید انگورها را به شکل ریسی نیز ببندید و روی پشت بام قرار دهید تا در آفتاب خشک شوند. اگر دستگاه میوه خشککن دارید، میتوانید از آن استفاده کنید تا در مدت کمتری کشمش درست کنید.
مرحله چهارم
پس از پایان زمان خشک شدن، دم و شاخههای کشمش را جدا کنید و آنها را در یک ظرف در بسته نگه دارید. میتوانید از این کشمش در غذاهای مختلف مانند کشمش پلویی، عدس پلویی و همچنین در نان کشمش استفاده کنید. نوش جان.
نکات لازم جهت تهیه کشمش پلویی
حتماً از انگورهای کوچک و بدون هسته استفاده کنید. وقتی آب در حال جوش آمد، انگور را به داخل آن اضافه کرده و سریعاً دربیاورید تا جوش نخورد. همچنین مطمئن شوید که کشمش کاملاً در نور خورشید یا با دستگاه میوه خشککن خشک شده باشد، سپس آن را جمعآوری کرده و در ظرف در بسته نگهداری کنید.
خشک کردن زنجبیل : چگونه زنجبیل خشک شده تهیه کنیم؟