طرز تهیه انواع غذا ،شیرینی، کیک، دسر

طرز تهیه کمپوت آلو زرد خانگی خوشمزه و ساده (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

طرز تهیه کمپوت آلو زرد

ابتداآلوها رو بشورید و بزارید خشک شه بریزید داخل شیشه درفلزی و روش مخلوط آب و شکر بریزید.(مخلوط آب و شکر بستگی به سایز شیشه و نوع میوه داره که ترشه یا شیرین)من ۴ قاشق غذاخوری سر پر شکر ریختم باز بستگی به ذائقه ی خودتون داره که ترش یا شیرین می پسندید .🤗درب شیشه رو محکم ببندید در قابلمه آب بریزید طوری که به درپوش فلزی نرسه رو حرارت قراربدید به محض دیدن اولین جوش تایم بگیرید که ۲۰تا۲۵ دقیقه رو حرارت ودرحال جوشیدن بمونه بعد ازاین مدت زیرگاز روخاموش کنید و اجازه بدید تا کمپوت خنک شه بعد از آب بیرون بیارید .درب شیشه خودبخود پرس شده .شما میتونید این کمپوت رو برای چند ماه داخل یخچال نگهداری کنید .

🍒😍🥰🤩🤗نوووش جووونتووون

‫0/5 ‫(0 نظر)

5 دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا