طرز تهیه انواع غذا ،شیرینی، کیک، دسر

طرز تهیه کمپوت انجیر خانگی خوشمزه و ساده (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

مواد لازم کمپوت انجیر خانگی

شکر:یک لیوان
انجیر:یک کیلو
گلاب :نصف لیوان
آب:دو لیوان

طرز تهیه کمپوت انجیر خانگی

ابتدا شکر وآب و گلاب را در ظرفی ریخته و هم میزنیم تا شکر به خوبی حل شود.
بعد در ظرفی شیشه ای با درب فلزی انجیرهای شسته شده را ریخته و شربت را روی انجیرها میریزیم بعد در ظرف را میبندیم ، درون قابلمه ای آب ریخته و روی شعله ملایم قرار میدهیم حالا شیشه انجیر را داخل قابلمه میگذاریم.
بعد از یک ساعت کمپوت انجیر آماده است.
↩بعد از پخت،کمپوت را به یخچال انتقال دهید 🤗
🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
نردبان اين جهان ما و منيست
عاقبت اين نردبان افتادنيست
لاجرم هر کس که بالاتر نشست
استخوانش سخت تر خواهد شکست

‫0/5 ‫(0 نظر)

5 دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا