طرز تهیه انواع غذا ،شیرینی، کیک، دسر

طرز تهیه کمپوت ریواس خانگی خوشمزه و ساده (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

مواد لازم کمپوت ریواس

۴۰۰ گرم ریواس
۱۰۰ گرم شکر
۲ قاشق مرباخوری پودر وانیل

طرز تهیه کمپوت ریواس

سر و ته ریواس را میزنیم، خوب شسته و به قطعات یک سانتی برش میزنیم.
با شکر و وانیل خوب مخلوط میکنیم و حدود ۱۵ دقیقه اجازه میدهیم تا ریواس کمی آب بندازد.
ظرف را روی حرارت قرار میدهیم در حدی که شکر حل شود و کمی ریواس پخته شود حدود ۳ تا ۵ دقیقه طول میکشد بسته به اندازه ریواس ها دارد.
دقت کنید ریواس شکل خودش را حفظ کند، چون خیلی سریع له میشود.
وقتی خنک شد در ظرف در بسته در یخچال به مدت ۷ روز میتوان نگهداری کرد.
کمپوت ریواس یکی از خوشمزه ترین کمپوتها است که برای روی چیز کیک سرد، ترایفل، کاسه ماست صبحانه، کنار گوشت های وحشی و یا در کنار بشقاب پنیرهای لوکس میتوان سرو کرد.

‫0/5 ‫(0 نظر)

5 دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا