طرز تهیه انواع غذا ،شیرینی، کیک، دسر

طرز تهیه کمپوت سیب زعفرانی خانگی خوشمزه و ساده (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

به پاهای خودت
موقع راه رفتن نگاه کن…
داٸما یکی جلو هست و یکی عقب…
نه جلویی بخاطر جلو بودن مغرور میشه…
نه عقبی چون عقب هست شرمنده و ناراحت…
چون میدونن شرایطشون داٸم عوض میشه…
روزهای زندگی ما هم دقیقا همین حالته…

‌‌‎‌‌‌
مواد لازم کمپوت سیب زعفرانی

8 عدد سیب کوچک
1/2 پیمانه شکر
4 پیمانه آب
3 تا دونه هل
1 قاشق غذاخوری آبلیمو
2 قاشق غذاخوری گلاب
2 قاشق غذاخوری زعفران دم کرده

طرز تهیه کمپوت سیب زعفرانی

چون سیب های ریزی انتخاب کردم برای کمپوت، فقط پوست اونارو گرفتم و قسمت ته سیب ها رو جدا کردم.
آب+شکر+دونه هل+زعفران دمکرده روداخل قابلمه ریخته گذاشتم تاجوش بیاد.
وقتی آب جوش اومدسیب هاروداخلش انداختم وحدود ۴۵دقیقه زمان دادم تابپزن. گاهی باقاشق ازشهدکمپوت روی سیبهاریختم وتکونشون دادم.
بسته به میزان سفتی سیبهابعداز ۴۵ دقیقه چک کنید که اگه پخته شدن، بیشتر نمونه تا له بشه.
وقتی سیب هاتون نرم شدن ازداخل شربت خارج کنیدواجازه بدیدتاشربت کمی غلیظ بشه، سپس اجاق روخاموش کنید(من این کارو نکردم)
🌸برای نگهداری طولانی
کمپوت رو داخل یک ظرف شیشه ای خشک بریزیدودرب شیشه رومحکم ببندیدتاهوا داخلش نفوذنکنه.
حالاداخل یک قابلمه دریک ظرف تانصف شیشه آب بریزیدشیشه روداخل قابلمه بذارید تاجوش بیادبعدبه مدت 10 دقیقه بذاریدبجوشه.
بذاریدخنک شود، بعد در یخچال نگهدارید.

‫0/5 ‫(0 نظر)

5 دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا