طرز تهیه کمپوت پوست پرتقال خانگی خوشمزه و ساده (مرحله به مرحله)

آرامش به معنای آن نیست که صدایی نباشد، مشکلی وجود نداشته باشد، کار سختی پیش رو نباشد.
.
آرامش یعنی در میان دغدغه ها، صدا ها، مشکلات و کار سخت،
.
دلی آرام وجود داشته باشد و بتوانی آرامشت را تقدیم کنی به عزیزانت و آنانی که دوستشان داری …
.
مواد لازم کمپوت پوست پرتقال
پوست پرتقال 400 گرم🍊
آبلیمو 1 قاشق سوپخوری
شکر 400 گرم
وانیل نصف قاشق چای خوری
گلاب 1 استکان
آب 4 لیوان
طرز تهیه کمپوت پوست پرتقال
برای درست کردن مربای پوست پرتقال باید بعد از پاک کردن پرتقال ، قسمت سفیدی پوست را جدا کنید و پوست پرتقال را به صورت خلالی خرد کنید.
سپس برای اینکه تلخی پوست پرتقال گرفته شود و کمی هم پخته شوند آن را 3 مرتبه و هر دفعه به مدت 15 دقیقه در داخل آبجوش قرار دهید و بعد آبکش کنید.
در این فاصله شکر را با مقدار آب لازم مخلوط کنید و روی حرارت قرار دهید تا شکر حل شود و شهدش قوام بیاید.بعد پوست پرتقال های آماده شده را به همراه 1 قاشق سوپخوری آبلیمو و وانیل و گلاب داخل شهد قوام گرفته شده بریزید. تا یک ساعت همه مواد با هم بر روی حرارت بپزند. سپس از روی حرارت بردارید اجازه دهید تا به مدت یک روز در دمای اتاق بماند و بعد در ظرف مورد نظر بریزید و داخل یخچال نگهداری کنید.این مربا عطر بینظری داره حتما درست کنید و لذت ببرید🍊
خسته نباشی 😍
حرفه ای 😍
عاااالیه😍😍😍
چه عالی شده 👏👏😍
حرفنداره🤗