طرز تهیه کیک با جوش شیرین خانگی خوشمزه و ساده (مرحله به مرحله)

مواد لازم کیک با جوش شیرین
تخم مرغ 5 عدد
شکر 240 گرم
شیر 240 گرم
روغن مایع 50 گرم
گلاب 40 گرم
بیکینگ پودر یک قاشق چایخوری سرپر
جوش شیرین یک قاشق چای خوری
آرد قنادی 315 گرم
وانیل نصف قاشق چایخوری
طرز تهیه کیک با جوش شیرین
ابتدا شیر و روغن مایع و گلاب رو داخل شیرجوش روی حرارت ملایم قرار بدین تا گرم بشه شروع به ریز جوش زدن کرد بردارین که ولرم بشه. سپس تخم مرغ ها و شکر و وانیل را حدود 10 دقیقه با سرعت بالای همزن بزنید تا کاملاً حجیم و کمرنگ شود. آرد و بیکینگ پودر را مخلوط و الک کنید. سپس مخلوط مواد خشک و مواد تر را به صورت یک در میان به تخم مرغ ها اضافه کنید و هم بزنید طی 2-3 مرحله. ابتدا از مواد خشک شروع کنید کمی هم بزنید سپس مخلوط شیر و روغن و گلاب ولرم رو کمی بریزید و هم بزنید و این کار را ادامه دهید. مواد رو داخل قالب 24 سانت بریزید و در فر 175-180 درجه سانتیگراد به مدت 50 دقیقه بپزید.
نکته: در صورت دلخواه میتوانید گلاب را حذف کنید و شیر جایگزین کنید و به جای بکینگ پودر کلا از جوش شیرین استفاده کنید .
نوش جان🍀