طرز تهیه کیک با طعم قهوه خانگی خوشمزه و ساده (مرحله به مرحله)

مواد لازم کیک با طعم قهوه خانگی
آرد الک شده ۳ لیوان سر صاف
جوش شیرین ۱ق چ (یا ۲ قاشق چای خوری بکینگ پودر)
شکر۱.۵ لیوان
نمک نصف قاشق چای خوری
روغن مایع نصف لیوان
مارگارین و یا کره۴ قاشق غذاخوری
پودر کاکائو۲ قاشق غذاخوری
قهوه ترک (به شکل پودر)۳ قاشق غذاخوری
دارچین۱ قاشق چای خوری
آب۱ لیوان
تخم مرغ۳ عدد
ماست نصف لیوان
وانیل۱ قاشق چای خوری
.
.
برای سس شکلاتی:
چیپس شکلات۲ قاشق غذاخوری مارگارین و یا کره۱ قاشق چای خوری
شکر۲ قاشق غذاخوری
شیر۲ قاشق غذاخوری.
.
طرز تهیه کیک با طعم قهوه خانگی
ابتدا فر را روی درجه ۱۸۰ روشن کنید. قالب کیک را چرب و آرد پاشی کنید.
آرد ، جوش شیرین، شکر و نمک را داخل ظرفی بریزید و هم بزنید.
روغن مایع ، مارگارین، پودر کاکائو ، قهوه ترک ، دارچین و ۱ لیوان آب را داخل ماهیتابه کوچکی بریزید و روی اجاق در حالیکه هم میزنید گرم کنید (تا وقتی که کره آب شود گرم کنید)اما نجوشد.
این مخلوط را روی آرد بریزید و با قاشق خوب هم بزنید. در آخر تخم مرغ ها ، ماست و وانیل را اضافه کنید و با همزن دستی خوب هم بزنید و مایه کیک را داخل قالب بریزید.
در فر ۱۸۰ درجه از قبل گرم شده ۴۰_۳۰ دقیقه بپزید(چون حرارت فرها متفاوت است شما با خلال دندان کنترل کنید و زمان پخت را نسبت به آن تنظیم کنید)
کیک پخته شده را ۱۰ دقیقه داخل قالب نگه دارید سرد شود سپس روی توری برگردانید. بعد از اینکه کاملا سرد شد سس شکلاتی را آماده کنید.
مواد سس شکلاتی را داخل ماهیتابه کوچکی بریزید و با شعله خیلی کم تا وقتی که شکلات آب شود گرم کرده خوب هم بزنید.
سس شکلاتی را داخل کیسه فریزر بریزید و یک گوشه کیسه فریزر را ببرید و سس شکلاتی را روی کیک بریزید. فکر میکنم از این کیک قهوه عالی خوشتان می آید❤❤