طرز تهیه کیک بدون فر خانگی خوشمزه و ساده (مرحله به مرحله)

مواد لازم کیک بدون فر خانگی
تخم مرغ6عدد
آرد قنادی2پیمانه
شکر1پیمانه
نمک1پنس
بکینگ پودر 1 قاشق چایخوری سرخالی
وانیل 1/4 قاشق چایخوری
آب سرد 1/4 لیوان فرانسه
روغن مایع 1/4لیوان فرانسه
عسل یا شربتِ بار یک قاشق سوپخوری ب دلخواه میتونید حذف کنید
طرز تهیه کیک بدون فر خانگی
ابتدا سفیده و زرده را جدا میکنیم سپس سفیده ها را با دور تند همزن میزنیم تا پفکی بشه وبعد شکر را اضافه کرده و با دور تند 3_4دقیقه میزنیم تا کاملا حل بشه و خامه ای بشه و زرده هارو دونه دونه اضافه میکنیم و دراخر2_3دقیقه میزنیم حالا در یک کاسه ی بزرگ آب و عسل را مخلوط میکنیم و تخم مرغ و شکر رو ک قبل مخلوط کردیم رو ب آب و عسل اضافه میکنیم فقط اضافه میکنیم مخلوط نمیکنیم و بعد ارد و بکینگ پودر و وانیل رو ک از قبل4بار الک کردیم طی سه مرحله ب مواد اضافه میکنیم و با لیسک ب صورت دورانی مخلوط میکنیم و دراخر روغن مایع رو اضافه میکنیم و دوباره با لیسک ب صورت دورانی مخلوط میکنیم
کف قابلمه رو کاغذ نسوز پهن میکنیم و با روغن مایع چرب میکنیم و دیواره های قابلمه رو با روغن جدا کننده چرب میکنیم(روغن جداکننده:روغن جامد ۱ق غ؛روغن مایع۱ق غ؛آرد یک الی دو قاشق غذاخوری) و در قابلمه رو دم کنی میبندیم و زیرش شعله پخش کن ک کیکمون نسوزه درآخر 40دقیقه زمان میدیم با شعله ی متوسط رو ب کم تا اماده بشه
حالا اگه میخوایین توی قالب و با فِر دست ساز درست کنید یه قابلمه ی بزرگتر از قالب رو میزاریمروگاز(بدون شعله پخش کن)؛و کف قابلمه( ینی توی قابلمه)رو یه کاسه یا الک فلزی میزاریم و قالب رو میزاریم روی اون در قابلمه همدمکنی میبندیم قابلمه رو هم ۱۵دقیقه قبل بزارین با شعله ی کم داغ بشه اصلا مشکلی برای قالب و قابلمه پیش نمیاد با این روش یه کیک عالی خواهید داشت 🤗