طرز تهیه انواع غذا ،شیرینی، کیک، دسر

طرز تهیه کیک فنجانی خانگی خوشمزه و ساده (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

یه کیک فنجونی عالی با بافتی نرم و پنبه ای 😍👌
برای اون سری از دوستانی که فر و احیاناً همزن ندارن ، پس دیگه بهونه ای نداریم برای کیک درست کردن 😀😀😀

مواد لازم کیک فنجانی

آرد : ۱ و ۱/۴ پیمانه
تخم مرغ : ۳ عدد اگه ریز بود ۴ تا
بیکینگ پودر : ۱ ق م خ
پودرکاکائو : ۱ ق غ خ
شکر : ۳/۴ پیمانه
وانیل : نوک ق چ خ
روغن مایع : ۳/۴ پیمانه
نمک : ۱ پینچ
گردو و شکلات ریز شده برای روی کیک

طرز تهیه کیک فنجانی

تخم مرغها و شکر و وانیل رو با همزن حدود ۵ تا ۸ دقیقه خوب بزنید ( با همزن دستی هم میشه فقط تا ۵ دقیقه حتماً هم بزنید ) بعد روغن رو اضافه کنید و فقط تا حد مخلوط شدن حدود ۳۰ ثانیه کافیه هم بزنید ،
آرد و پودرکاکائو و ب پ و نمک رو ۳ بار الک کنید و کم کم به مواد تخم مرغی اضافه کنید و آروم با لیسک هم بزنید ..
داخل فنجونای موردنظرتون رو با براش کمی چرب کنید و برای احتیاط آردپاشی کنید ( من فقط چرب کردم ، خیلی راحت کیک جدا میشه نگران نباشید ) مایع کیک رو داخل لیوان یا فنجونهاتون پرکنید دقت کنید تا ۲/۳ از حجم ظرفتون باید مایه کیک پر بشه ..
روی مایه کیک به دلخواه از مغزیجات یا خرده شکلات بریزید ..
قابلمه بزرگی رو ده دقیقه قبل روی گاز با شعله پخش کن و در بسته بذارید تا با حرارت کم داغ بشه ، داخل قابلمه از یه پایه یا توری استفاده کنید و فنجونهارو بچینید روی پایه و در ظرف رو دمکنی بذارید و ببندید ، حرارت کم باشه مث موقعی که میخواین برنج دم کنید بین کار اصلاً در قابلمه رو برندارید ..
بعد از حدود ۳۰ دقیقه کیکهای شما پخته و آماده شده ، با سیخ چوبی یا خلال امتحان کنید اگه نپخته بود که بعیده کمی تایم بیشتر بدید تا بپزه ..
نوش جان 😊
✖میتونید داخل فنجونها کیک هارو با قاشق سرو کنید و از فنجون خارج نکنید ..
✖میتونید کیکهای سفید ساده یا دورنگ داشته باشید ..

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا