طرز تهیه کیک کشمشی خانگی خوشمزه و ساده (مرحله به مرحله)

خوشبختی یعنی یه گاز از این کیک نرم و خوشمزهٔ کشمش و گردویی که من پختم 😅🤚🏽
بارها شنیدید که میگن برای اینکه کشمش و گردو تهنشین نشه با آرد مخلوط کن بله درسته!!!!
ولی این به تنهایی کافی نیست، داشتن رسپی خوب شرط اولشه ✔️
مواد لازم کیک کشمشی خانگی
تخم مرغ ۴ عدد
شکر ۱ پیمانه (۲۰۰ گرم)
وانیل ۱/۲ ق چ
ماست ۱ پیمانه (۲۴۰ گرم)
شیر ۱/۲ پیمانه (۱۲۰ گرم)
روغن مایع ۳/۴ پیمانه (۱۵۰ گرم)
آرد ۲ و ۳/۴ پیمانه (۳۵۰ گرم)
کشمش ۱/۳ پیمانه
گردو ۱/۲ پیمانه
بیکینگ پودر ۱ و ۱/۲ ق چ (۶ گرم)
♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️
طرز تهیه کیک کشمشی خانگی
کشمش را با آب گرم بشورید و اجازه بدید خشک بشه .
گردو را به اندازه دلخواه خرد کنید .
یک قاشق از آرد دستور را با گردو و کشمش مخلوط کنید .
شکر و تخم مرغ را بزنید تا کرم رنگ و حجیم بشه (۵ دقیقه).
وانیل و ماست و روغن و شیر را اضافه و مخلوط کنید (۲ دقیقه).
آرد و بیکینگ پودر را الک و اضافه کنید .
کشمش و گردو را اضافه کنید .
مواد را داخل قالب ۲۵ سانت بریزید .
در فر برقی با دمای ۱۶۵ و گازی ۱۸۰ درجه به مدت ۴۰ تا ۴۵ دقیقه بپزید.