رسپی
طرز پخت اسنک با کالباس با طعمی متفاوت و عالی (مرحله به مرحله)

روش تهیه اسنک کالباس به بهترین شکل
اسنک کالباس یک خوراکی خوشمزه و سبک است که میتوانید به عنوان میان وعده میل کنید. در این مطلب به شما عزیزان روش تهیه این اسنک خوشمزه را آموزش میدهیم. با ما همراه باشید.
اسنک کالباس + دستور تهیه اسنک کالباس و قارچ
مواد لازم برای تهیه اسنک کالباس
- کالباس :•: 200 گرم
- پنیر پیتزا :•: 100 گرم
- گوجه فرنگی :•: 1 عدد
- قارچ :•: 200 گرم
- خیارشور :•: 3 عدد
- سس مایونز :•: به مقدار لازم
- کاهو :•: 1 برگ
- نان تست :•: به مقدار لازم
دستور تهیه اسنک کالباس
- برای شروع، نانهای تست را به شکل مربعی نصف کنید تا به شکل مثلث در بیایند.
- سپس، روی نانها را با سس مایونز خوب بپوشانید. سپس یک ورق کالباس روی سس بگذارید و بعد از آن قارچ، گوجهفرنگی، خیارشور و کاهو را به مقدار دلخواه روی نان بچینید.
- در آخر، پنیر پیتزا را روی مواد بپاشید و نصفه ورق کالباس را روی آن قرار دهید. بعد نیمه دیگر نان را روی مواد بگذارید و همینطور تمام اسنکها را آماده کنید.
- آنها را در دستگاه ساندویچساز قرار دهید تا بپزند و سپس نوش جان کنید.
- اسنک کالباس هم مانند اسنک مرغ از اسنکهای محبوب است.
آماده شده در مجله رضیم
مریم امینی