رسپی
طرز پخت پیتزا مارگاریتا (گوجه ای) به روش ساده (مرحله به مرحله)

“`html
دستور تهیه پیتزا مارگاریتا کلاسیک
این پیتزا را یک بار درست کنید و دیگر هرگز پیتزای آماده سفارش نخواهید داد. با دستور تهیه پیتزا مارگاریتا در بخش آشپزی رضیم همراه ما باشید.
پیتزا گوجهای (مارگاریتا)
مواد لازم برای پیتزا مارگاریتا
- یک حبه سیر
- روغن زیتون به مقدار لازم
- یک دسته ریحان
- ۴۰۰ گرم گوجهفرنگی
- نمک به مقدار لازم
- فلفل سیاه به مقدار لازم
- ۵۰۰ گرم خمیر پیتزا
- آرد به مقدار لازم
- ۸۵ گرم پنیر موتزارلا
دستور تهیه پیتزا مارگاریتا
- برای تهیه سس گوجهفرنگی، کمی روغن در یک ماهیتابه کوچک بریزید و سیر را در آن تفت دهید تا طلایی شود.
- سپس بیشتر برگهای ریحان، گوجهفرنگیها و کمی نمک و فلفل سیاه به آن اضافه کنید و بگذارید برای حدود ۲۰ دقیقه بپزد تا نرم شود.
- گوجهفرنگیها را با قاشق چوبی له کنید. سپس مزه کنید و اگر لازم بود، کمی نمک و فلفل اضافه کنید.
- خمیر پیتزا را به ۴ قسمت تقسیم کنید. کمی آرد روی آنها بپاشید، رویشان را با کیسه پلاستیکی بپوشانید و به مدت ۱۵ دقیقه کنار بگذارید.
- روی سطح کار کمی آرد بپاشید و یکی از تکههای خمیر را به ضخامت نیم سانتیمتر پهن کنید.
- یک تکه فویل آلومینیومی به سایز پیتزا را با روغن چرب کنید، کمی آرد روی آن بپاشید و خمیر را روی آن قرار دهید. بقیه تکههای خمیر را هم به همین شکل آماده کنید.
- فر را با حرارت ۲۵۰ درجه سانتیگراد از قبل گرم کنید.
- سس گوجه را روی خمیرهای پیتزا بمالید. پنیر موتزارلا را با دست تکهتکه کنید و به همراه چند برگ ریحان روی پیتزاها بگذارید.
- کمی روغن زیتون روی هر پیتزا بپاشید و مقداری نمک و فلفل روی آنها بریزید.
- پیتزاها را به همراه فویلها روی سینی فر قرار داده و به مدت ۷ تا ۱۰ دقیقه در فر بپزید تا طلایی شوند.
نکاتی برای تهیه پیتزا مارگاریتا
- سیر را پوست کرده و ریز خرد کنید.
- گوجهفرنگیها را به مدت ۳۰ ثانیه در آب جوش غوطهور کرده و سپس در آب سرد بگذارید تا پوست و دانههایشان جدا شود.
- برای تهیه خمیر پیتزا، از دستور موجود در این صفحه استفاده کنید: خمیر پیتزا. به نصف مواد موجود در دستور خمیر نیاز دارید.
جمعآوری شده از مجله رضیم
مریم امینی