طریقه درست کردن خوشمزه ترین پسته پلو (مرحله به مرحله)

دستور تهیه پسته پلو؛ غذای اصیل ایرانی
پسته پلو یکی از غذاهای قدیمی ایرانی است که زمان زیادی از آن گذشته و کمتر تهیه میشود. اگر میخواهید طرز تهیه کامل و مرحله به مرحله این غذا را یاد بگیرید، ادامه مطلب را دنبال کنید.
مواد لازم برای تهیه پسته پلو
- برنج : ۳ تا ۴ پیمانه
- مغز پسته تازه : ۲ پیمانه
- شوید خشک : ۲ قاشق غذاخوری
- زعفران دم کرده : ۲ قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل سیاه : به مقدار لازم
- زردچوبه و روغن : به مقدار لازم
دستور تهیه پسته پلو
مرحله اول
برای شروع، برنج را در یک کاسه با آب بریزید و ۱ قاشق نمک به آن اضافه کنید. اجازه دهید برنج خیس بخورد. اگر برنج شما تازه است، نیازی به خیساندن طولانی نیست.
مرحله دوم
در این مرحله یک قابلمه مناسب را تا نیمه پر از آب کنید و روی حرارت زیاد قرار دهید. وقتی آب به جوش آمد، ۱ قاشق غذاخوری روغن و ۱ قاشق چایخوری نمک به آن اضافه کنید.
مرحله سوم
حالا برنج خیس خورده و مغز پسته را به قابلمه اضافه کنید. صبر کنید تا دوباره آب به جوش بیاید. وقتی که آب جوشید، کفهای روی آن را با قاشق جمع کنید و دور بریزید.
مرحله چهارم
اجازه دهید برنج به مدت ۸ تا ۱۲ دقیقه بپزد. بعد از ۸ دقیقه، چند دانه برنج را تست کنید. اگر اطراف آن نرم و مغز کمی سفت بود، میتوانید برنج را آبکشی کنید.
مرحله پنجم
در این مرحله مقداری روغن در قابلمهای که قرار است پسته پلو را در آن درست کنید بریزید. سپس برای تهدیگ، به سلیقه خود از سیبزمینی برشخورده یا نان لواش استفاده کرده و آن را در کف قابلمه بچینید.
مرحله ششم
حالا کمی از ترکیب برنج و پسته را روی تهدیگ بریزید و سپس مقداری شوید خشک روی آن بپاشید. این کار را تا تمام مواد تمام شوند، ادامه دهید. در نهایت زعفران دم کرده را به صورت یکدست روی برنج بریزید.
مرحله هفتم
اکنون یک شعله پخش کن روی حرارت ملایم قرار دهید و قابلمه را روی آن بگذارید تا پسته پلو به مدت یک تا یک و نیم ساعت دم بکشد. در پایان، پسته پلو را با مرغ یا ماهیچه سرو کنید.