طعم بی نظیر سوپ قارچ و خامه را امتحان کنید! (مرحله به مرحله)

“`html
طعم بی نظیر سوپ قارچ و خامه را امتحان کنید!
سوپ قارچ یکی از پیش غذاهای محبوب جهانی است که تقریباً در تمام رستورانهای دنیا یافت میشود. این سوپ به خاطر طعم خوشمزه و عطر دلپذیرش و همچنین بافت نرم و لذیذش، طرفداران زیادی دارد. میتوانید این سوپ را در روزهای سرد زمستانی به عنوان یک عصرانه دلپذیر یا شام سبک نوش جان کنید.
مواد لازم برای تهیه سوپ قارچ خامهای:
600 گرم قارچ
8 حبه سیر
2 عدد پیاز
9 قاشق غذاخوری روغن زیتون
1 قاشق غذاخوری سرکه
2 قاشق غذاخوری آرد
250 میلیلیتر، (1 لیوان)، آب گوشت یا آب مرغ
5 لیوان آب
1 قاشق مرباخوری پر نمک
1 قاشق مرباخوری پر فلفل سیاه
1 بسته، 200 میلیلیتر، خامه
10 شاخه آویشن
3 برش نان کامل سبوسدار
دستور تهیه سوپ قارچ خامهای:
ابتدا 6 قاشق غذاخوری روغن زیتون را در یک قابلمه بزرگ قرار دهید و وقتی داغ شد، 2 عدد پیاز ریز شده را به آن اضافه کنید و شروع به تفت دادن کنید.
سپس 600 گرم قارچ را به صورت نازک برش داده و به قابلمه اضافه کنید.
مهم است که همه قارچها را یکدفعه به قابلمه اضافه نکنید، چون قارچها به راحتی آب میاندازند. بهتر است آنها را به سه دسته تقسیم کنید و هر دسته را جداگانه اضافه کنید. وقتی دسته اول آبش کشیده شد، دسته دوم را اضافه کنید. دسته سوم مخصوص برشهای بزرگ وسط قارچ برای روی سوپ است.
بعد از افزودن قارچها، 6 حبه سیر را درشت خرد کنید و به قابلمه اضافه کنید.
سپس 2 قاشق غذاخوری آرد نیز اضافه کنید و تفت دهید تا کمی قهوهای شود.
5 شاخه آویشن و 1 قاشق غذاخوری سرکه را به مخلوط بیفزایید و همه مواد را هم بزنید.
250 میلیلیتر آب گوشت و 5 لیوان آب را اضافه کنید و خوب هم بزنید.
در پایان 1 قاشق مرباخوری فلفل سیاه و نمک اضافه کنید. روی حرارت زیاد بپزید تا بجوشد، سپس حرارت را کم کنید و با حرارت ملایم به مدت 20 دقیقه بپزید.
3 برش نان را مکعبی برش دهید. 3 قاشق غذاخوری روغن زیتون را در تابه بریزید و روی حرارت بگذارید. ابتدا قارچها را تفت دهید و سپس نان را اضافه کنید. بعد از اینکه نان و قارچ به مدت 1-2 دقیقه تفت داده شد، 2 حبه سیر باقیمانده را له کرده و به تابه اضافه کنید.
به تفت دادن ادامه دهید تا جایی که نان و قارچها قهوهای شوند. کمی نمک، فلفل چیلی و فلفل سیاه به تابه اضافه کنید.
وقتی نان ترد شد، حرارت را خاموش کرده و برگهای 5 شاخه آویشن را به تابه اضافه کنید و مخلوط کنید.
سوپ را در قابلمه با گوشتکوب برقی هم بزنید تا صاف شود و دانهای نماند. سپس 1 بسته خامه را اضافه کنید و حرارت را خاموش کنید.
قبل از سرو کردن، دوباره زیر شعله را روشن کنید تا نانها ترد شوند.
وقتی سوپها را در ظرفهایی که در آن سرو میکنید ریختید، نانهای ترد شده و قارچ را روی آن بریزید. سوپ خوشمزه شما آماده است.
تهیه و ترجمه : مجله اینترنتی رضیم