رسپی
طعم جدید غذا برای مهمانی ها با خورش داوود پاشا (مرحله به مرحله)

“`html
دستور تهیه خورش داوود پاشا
بسیاری از ما به دنبال چشیدن طعمهای تازه و متفاوت غذاها هستیم. مدتی است که یک غذای معروف ترکیهای به نام داوود پاشا را میخواهم درست کنم.
این خورش که به فسنجان ترکیهای هم معروف است، خیلی ساده تهیه میشود و میتواند گزینه خوبی برای تغییر ذائقه و تنوع در سفرها باشد. با من همراه باشید.
دستور تهیه خورشت داود پاشا ترکیه با طعم عالی و بینظیر
مواد لازم برای تهیه خورش داود پاشا
- گوشت چرخکرده ۲۵۰ گرم
- پیاز رندهشده ۱ عدد کوچک
- پیاز نگینی سرخکرده نصف ۱ عدد
- آرد سفید ۱-۲ قاشق غذاخوری
- نعنا خشک ۲ قاشق سوپخوری
- رب انار ۱.۵ قاشق سوپخوری
- روغن مایع مقداری برای سرخ کردن
- زردچوبه، پودر سیر و آویشن به مقدار لازم
مراحل تهیه داوود پاشا
- گوشت چرخکرده را با پیاز رندهشده و ادویهها مخلوط کرده و خوب ورز دهید.
- گوشت را به شکل قلقلی درآورده و آنها را در روغن سرخ کنید.
- بعد از سرخ شدن گوشتها، پیازهای نگینی و نعنا خشک و مقداری زردچوبه را به قابلمه اضافه کنید و تفت دهید.
- در یک ظرف دیگر، رب انار را با یک پیمانه آب و آرد مخلوط کرده و این مایع را به قابلمه اضافه کنید.
- اجازه دهید این مخلوط در قابلمه به آرامی بپزد و جا بیفتد.
- وقتی غذا پخته شد، میتوانید دانههای انار قرمز را برای تزئین روی آن بپاشید.
لذت آشپزی با رضیم :
دستور تهیه گازپاچو (غذای اسپانیایی) که عجیب ولی خوشمزه است.
دستور تهیه مقلوبه پلـو : غذای خوشمزه عربی و ترکیهای.
ناسی لماک : غذای محبوب مالزی با طعمی بینظیر.
گردآوری شده مجلهی رضیم
مریم امینی