دانستنی های پزشکی

علائم آلرژی به خردل : چگونه حساسیت به سس خردل را تشخیص دهیم ؟ (2 نکته مهم)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آلرژی و حساسیت به خردل

بدن گاهی آنتی‌بادی‌هایی را به غذاهایی تولید می‌کند که ممکن است بی‌ضرر بنظر برسند ولی برای برخی افراد خطرناک هستند. وقتی که این غذاها خورده می‌شوند، بدن واکنش‌های حساسیتی نشان می‌دهد.

آلرژی غذایی با عدم تحمل غذایی متفاوت است. عدم تحمل معمولاً بر روی دستگاه گوارش اثر می‌گذارد، اما آلرژی مستقیماً به سیستم ایمنی بدن مربوط می‌شود.

طبق گزارش معتبر سازمان غذا و داروی ایالات متحده (FDA)، هر سال حدود 30,000 نفر در آمریکا به خاطر آلرژی‌های غذایی شدید به اورژانس مراجعه می‌کنند.

حدود 150 تا 200 نفر در سال به دلیل واکنش شدید آلرژی غذایی جان خود را از دست می‌دهند. حساسیت به خردل نیز نیاز به توجه بیشتری دارد.

دانه‌های خردل سرشار از مواد معدنی مفید مانند آهن، روی، منیزیم، فسفر و کلسیم هستند.

آنها همچنین منابع خوبی از اسیدهای چرب امگا ۳ بوده و خواص آنتی‌اکسیدانی دارند. استفاده‌های سنتی شامل کاهش درد عضلات و درمان آرتریت است.

در حالی که خردل می‌تواند مفید باشد، برخی افراد به آن حساسیت نشان می‌دهند و این واکنش می‌تواند بسیار جدی باشد.

احتمال آلرژی به خردل

خردل یکی از ادویه‌هایی است که معمولاً به آن حساسیت دارند. اصلی‌ترین ماده آلرژی‌زا در خردل زرد “Gin a 1” نام دارد. حتی اگر خردل در غذا پخته شود، این ماده آلرژی‌زا باقی می‌ماند. در خردل قهوه‌ای، ماده آلرژی‌زا “Bra j 1” است.

هر کسی ممکن است به خردل حساسیت داشته باشد. کشورهای انگلستان، کانادا و هند، به خاطر استفاده مکرر از ادویه‌ها، بیشترین میزان حساسیت به خردل را دارند.

بسیاری از افرادی که به خردل آلرژی دارند، همچنین به روغن کلزا حساسیت دارند.

برخی افراد ممکن است به دیگر محصولات از خانواده Brassicaceae نیز حساسیت داشته باشند که شامل بروکلی، کلم، جوانه بروکسل، گل کلم، شلغم و کلزا می‌شود.

علائم آلرژی به خردل : چگونه حساسیت به سس خردل را تشخیص دهیم ؟ (2 نکته مهم)

علائم آلرژی به خردل

  1. آلرژی‌های خردل یکی از شدیدترین انواع آلرژی‌های غذایی هستند و می‌توانند باعث افزایش هیستامین و حتی شوک آنافیلاکتیک شوند.

علائم معمول آلرژی به خردل عبارتند از:

  1. خارش، کهیر یا بثورات پوستی
  2. مشکل در تنفس، خس خس سینه و احتقان بینی
  3. احساس سرگیجه، ضعف یا پریشانی
  4. تهوع، استفراغ، اسهال و درد شکم
  5. تورم در گلو، صورت، زبان و لب‌ها (این علامت نیاز به مراقبت فوری پزشکی دارد).
  6. فوریت‌های پزشکی

حساسیت‌های شدید به خردل می‌توانند منجر به آنافیلاکسی شوند که تهدیدی برای زندگی است. علائم آنافیلاکسی شامل:

  1. مشکل در تنفس به دلیل تورم گلو
  2. نبض نامنظم و سریع
  3. شوک و افت فشار خون
  4. از دست دادن هوشیاری
  5. غذاهایی که باید از آنها پرهیز کنید

همیشه خوب است که بدانید کدام غذاها ممکن است حاوی خردل باشند. ممکن است فکر کنید که تنها باید از غذاهای شناخته شده مانند هات داگ و چوب شور دوری کنید، در حالی که خردل به عنوان یک ادویه در بسیاری از محصولات به ظاهر بی‌ضرر هم استفاده می‌شود.

اجتناب از دانه‌های خردل، پودر خردل، سبزی خردل و انواع سس‌های خردلی مهم است.

همچنین مهم است که اطمینان حاصل کنید که غذاهای زیر حاوی خردل نباشند:

  1. چیپس و چوب شور
  2. سس باربیکیو
  3. سس کجاب
  4. سس مایونز
  5. سس ماهی و خمیر ماهی
  6. سس سالاد
  7. سالاد
  8. ترشی‌ها
  9. گوشت‌های دلی و فرآوری شده
  10. سوسیس‌ها
  11. سوپ‌ها و سس‌ها
  12. ادویه‌ها و طعم‌دهنده‌ها
  13. اینها تنها برخی از غذاهایی هستند که ممکن است شامل خردل باشند. بنابراین هنگام خرید، حتماً به لیست مواد تشکیل‌دهنده دقت کنید.

چه زمانی باید به پزشک مراجعه کنید

“`

اگر فکر می‌کنید به خردل حساسیت دارید، بهتر است به پزشک مراجعه کنید تا آزمایش‌های لازم را انجام دهد. با این حال، گاهی اوقات آزمایش‌ها نتیجه دقیقی نشان نمی‌دهند حتی اگر حساسیت وجود داشته باشد.

اگر دچار شوک آنافیلاکتیک شده‌اید، باید بلافاصله به کمک پزشکی مراجعه کنید. اگر این شوک درمان نشود، می‌تواند بسیار خطرناک باشد.

تشخیص و درمان آلرژی به خردل

یک پزشک متخصص در زمینه آلرژی می‌تواند آزمایش‌های مختلفی برای تشخیص حساسیت به خردل انجام دهد. آن‌ها ممکن است از آزمایش خارش پوست یا آزمایش خون استفاده کنند، اما این آزمایش‌ها همیشه دقیق نیستند.

یکی از روش‌های دقیق‌تر این است که مقدار کمی خردل بخورید و ببینید چه واکنشی نشان می‌دهید. سپس به‌تدریج مقدار را بیشتر کنید تا متوجه شوید چه احساسی دارید. این آزمایش را فقط با هدایت پزشک انجام دهید.

همچنین خوب است که یک دستبند پزشکی بپوشید که اعلام کند شما حساسیت غذایی دارید تا در صورت بروز واکنش به شما کمک شود.

پزشک می‌تواند در صورت بروز واکنش آلرژیک، یک تزریق اپینفرین (EpiPen) انجام دهد. حتی اگر از EpiPen استفاده کرده‌اید، باز هم نیاز به کمک پزشکی دارید.

بیشتر بخوانید :

آلرژی به خردل بسیار جدی است. علائم آن شبیه به دیگر آلرژی‌های غذایی است و می‌تواند شامل کهیر، حالت تهوع و سرگیجه باشد. یکی از علائم جدی‌تر شوک آنافیلاکتیک است که ممکن است شامل تورم در گلو، دشواری در تنفس و از دست دادن هوشیاری باشد.
اگر حساسیت به خردل دارید، حتماً به پزشک مراجعه کنید. واکنش‌های آلرژیک با EpiPen درمان می‌شود و پس از آن نیاز به مراقبت‌های اضطراری وجود دارد. بهترین راه برای جلوگیری از واکنش این است که بدانید چه چیزی می‌خورید.

سایت رضیم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا