رسپی

علت پف نکردن و یا خوابیدن پف کیک چیست ؟ (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

علت پف نکردن کیک

کم شدن پف کیک: یکی از مشکلاتی که بعد از خارج کردن کیک از فر پیش می‌آید، خوابیدن پف کیک است.

چرا کیک من پف نمی‌کند؟ این سوالی است که بسیاری از افرادی که برای اولین بار کیک اسفنجی درست می‌کنند، می‌پرسند. اینکه چرا کیک شما پف نکرده است، ممکن است دلایل متفاوتی داشته باشد که در ادامه به این دلایل به صورت مرحله به مرحله خواهیم پرداخت.

چرا کیک من پف نمی‌کند؟

علت اصلی خوابیدن پف کیک:

دمای پایین فر می‌تواند موجب خوابیدن پف کیک شود. بنابراین سعی کنید دمای مناسب برای پخت کیک خود انتخاب کنید و توجه داشته باشید که دمای هر کیک متفاوت است و همچنین زمان پخت هر کیک هم با دیگری فرق دارد. شما باید با دیدن رنگ طلایی کیک یا استفاده از خلال چوبی از پخت کامل آن مطمئن شوید.

  1. اگر سفیده و زرده تخم‌مرغ به خوبی مخلوط نشوند.
  2. استفاده زیاد از شکر می‌تواند موجب کم شدن پف کیک شود؛ بنابراین در استفاده از شکر دقت کنید.
  3. اگر کیک در حین پخت تکان بخورد، پف آن کم می‌شود.
  4. استفاده بیش از حد از بکینگ پودر باعث می‌شود بعد از خروج کیک از فر، پف آن بخوابد. برای هر لیوان آرد یک قاشق چای‌خوری بکینگ پودر کافی است.
  5. تغییر ناگهانی دمای کیک می‌تواند باعث افت پف آن شود. بهتر است بعد از خاموش کردن فر، چند دقیقه کیک را در آن نگه‌دارید تا دما به آرامی کم شود.
  6. اگر مقدار آرد کم باشد، مایه کیک بیش از حد رقیق می‌شود و کیک در فر پف می‌کند ولی وقتی آن را خارج می‌کنید، پف آن می‌خوابد.
  7. مقدار مایعات کم یا زیاد باشد.
  8. اگر کیک به طور کامل نپخته باشد و شما بدون تست کردن آن، فر را خاموش کنید، پف کیک کاهش می‌یابد.
  9. اگر قبل از اینکه کیک بپزد، درب فر را باز کنید، پف کیک کم می‌شود.
  10. قالب کیک ممکن است نسبت به مواد کوچک باشد.

خوابیدن پف کیک اسفنجی

علت پف کاذب کیک

آرد مناسب کیک اسفنجی پف‌دار چیست؟

بهترین آرد برای پخت کیک و شیرینی، آرد ۳ صفر است که در قنادی‌ها و شیرینی‌فروشی‌ها استفاده می‌شود. اگر می‌خواهید کیک ترد و نرم‌تری داشته باشید، توصیه می‌شود آرد خود را از فروشگاه‌های لوازم قنادی تهیه کنید.

این آرد از آرد نانوایی‌ها سفیدتر، ریزتر و نرم‌تر است و به همین دلیل برای پخت کیک اسفنجی بهتر است. استفاده از آرد نانوایی‌ها به دلیل وجود سبوس موجب سنگین شدن کیک می‌شود.

نتیجه:

بسیاری ممکن است فکر کنند که تنها دلیل پف کردن کیک وجود بکینگ پودر است، ولی اینطور نیست. بکینگ پودر به پف کردن کیک کمک می‌کند اما تنها دلیل آن نیست. یکی از مهم‌ترین عوامل پف کردن کیک اسفنجی تخم‌مرغ است.

اگر سفیده و زرده به خوبی هم زده نشوند، کیک به خوبی پف نخواهد کرد. همچنین باید دقت کرد که وقتی آرد را اضافه می‌کنید، نباید مایه کیک را بیش از حد هم بزنید زیرا این کار باعث خوابیدن پف سفیده تخم‌مرغ می‌شود.

در این مقاله روش‌های پیشگیری از خوابیدن پف کیک و علت خوابیدن پف کیک را به طور کامل توضیح دادیم. اگر سوالی دارید، با ما در میان بگذارید.

دستور تهیه ۵ مدل کیک ساده اسفنجی

۴ مرحله جهت تهیه کیک خیس و اسفنجی خرمالو و گردو

علت پف نکردن و یا خوابیدن پف کیک چیست ؟ (مرحله به مرحله)

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا