تغذیه سالم

عوارض مصرف سیر و عسل برسلامت بدن چیست ؟ (2 نکته مهم)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

عوارض سیر و عسل

در بسیاری از کشورها از سیر و عسل در طب سنتی استفاده می‌شود. ماده اصلی که خواص سیر به آن مربوط می‌شود، آلیسین نام دارد. این ماده دارای اکسیژن، گوگرد و دیگر مواد شیمیایی است که خاصیت ضد باکتری و ضد بیماری به سیر می‌دهد.

یک منبع پزشکی معتبر می‌گوید که خرد کردن یا له کردن حبه‌های سیر تازه باعث آزاد شدن آلیسین می‌شود. پس بهتر است قبل از مصرف، سیر را خرد کنید.

با این حال، این نکته را فراموش نکنید که سطح آلیسین سیر خرد شده به سرعت کاهش می‌یابد. برای بهره‌مندی حداکثری از این ماده، باید آن را به سرعت مصرف کنید.

عسل نیز به صورت طبیعی سرشار از آنتی‌اکسیدان‌هایی به نام فلاونوئیدها و پلی فنول‌ها است. این مواد شیمیایی به کاهش التهاب (قرمزی و تورم) در بدن کمک می‌کنند.

عسل می‌تواند به متعادل کردن سیستم ایمنی و جلوگیری از ابتلا به بیماری‌های خاص کمک کند. بر اساس منابع معتبر، این ماده دارای خواص ضد باکتریایی، ضد ویروسی و ضد قارچی نیز می‌باشد.

عوارض جانبی احتمالی سیر و عسل

ترکیبات و خواص مختلف سیر و عسل ممکن است در برخی افراد عوارض جانبی یا واکنش‌هایی ایجاد کند. قبل از مصرف مکمل سیر یا عسل، با پزشک خود مشورت کنید.

تداخلات دارویی سیر

سیر ممکن است در برخی افراد واکنش آلرژیک ایجاد کند. مصرف مکمل سیر یا خوردن زیاد سیر تازه می‌تواند خون شما را رقیق کند و خطر خونریزی را افزایش دهد.

به همین دلیل، این ماده خوشبو با داروهایی که خون را رقیق می‌کنند، تداخل دارد. این داروها عبارتند از:

  • سالیسیلات (آسپرین)
  • وارفارین (کومدین)
  • کلوپیدوگرل (Plavix)

سیر همچنین ممکن است با داروی ضد ویروسی به نام سابیناویر که برای درمان HIV تجویز می‌شود، تداخل کند.

تداخلات دارویی عسل

مصرف عسل ممکن است قند خون را در افراد دیابتی افزایش دهد. پیش از افزودن عسل به رژیم غذایی‌تان، با پزشک یا متخصص تغذیه صحبت کنید.

هنوز مشخص نیست که آیا عسل می‌تواند با سایر داروها تداخل داشته باشد یا خیر; اما در برخی افراد ممکن است واکنش‌ های آلرژیک ایجاد کند.

عوارض مصرف سیر و عسل برسلامت بدن چیست ؟ (2 نکته مهم)

اگر به گرده زنبور عسل حساسیت دارید، از پزشک بپرسید آیا مصرف عسل برای شما بی‌خطر است یا خیر؟ عسل ممکن است حاوی گرده باشد و علائم زیر را ایجاد کند:

  1. خس خس سینه
  2. سرفه
  3. ورم صورت یا گلو
  4. سرگیجه
  5. حالت تهوع
  6. استفراغ
  7. ضعف
  8. غش
  9. تعریق
  10. واکنش‌های پوستی
  11. نامنظم شدن ضربان قلب

عسل و سیر تخمیر شده

سیر تخمیر شده و عسل نوعی سیر ترشی است. این ترکیب را می‌توان تا یک ماه در دمای اتاق نگهداری کرد.

  1. حبه‌های خرد شده سیر را در یک ظرف شیشه‌ای تمیز و استریل بریزید. برای استریل کردن ظرف، کافی است آن را ده دقیقه در آب بجوشانید.
  2. سپس عسل را روی سیر بریزید و هم بزنید تا ترکیب شود. اطمینان حاصل کنید که سیر کاملاً با عسل پوشانده شده است.
  3. در ظرف را ببندید و اجازه دهید ظرف ۳ روز روی اپن آشپزخانه و در دمای عادی خانه استراحت کند.
  4. بعد از ۳ روز، در ظرف را باز کنید تا گاز ترکیب خارج شود.
  5. سپس سیر و عسل را هم بزنید. اگر حباب‌های ریزی در عسل وجود داشت، یعنی سیر شروع به تخمیر کرده است.
  6. حداقل یک هفته دیگر نیز اجازه دهید ترکیب استراحت کند و سپس آن را استفاده کنید.

مرینید سیر و عسل

از مرینید سیر و عسل می‌توان برای طعم‌دار کردن مرغ، ماهی و سبزیجات استفاده کرد.

  1. سیر تازه خرد شده (یا پودر سیر)، عسل، سس سویا کم سدیم و روغن زیتون را با هم ترکیب کنید.
  2. در صورت تمایل می‌توانید از سایر گیاهان تازه یا خشک نیز اضافه کنید.
  3. مرغ یا ماهی را در این ترکیب بخوابانید و بگذارید حداقل یک ساعت در یخچال بمانند.
  4. اگر مشغله دارید و وقت این کار را ندارید، می‌توانید همان موقع که مرغ و ماهی را بسته‌بندی می‌کنید و در فریزر می‌گذارید، این کار را انجام دهید.

“““html

  • ترکیب مرینید کرده و فریز کنید.
  • روش استفاده از سیر و عسل

    شما می‌توانید با استفاده از عسل و سیر در پخت غذا یا به عنوان مکمل‌های خوراکی، از خواص این دو ماده بهره‌مند شوید.

    سیر تازه که خرد یا له شده باشد، بهترین خواص را برای بدن دارد. پودر سیر و عصاره سیر هم فواید زیادی دارند.

    هرچند روغن سیر خواص کمتری دارد، اما می‌توان از آن برای افزودن عطر و طعم به غذاها استفاده کرد.

    مکمل‌های سیر معمولاً شامل پودر سیر هستند و برای مصرف آن‌ها دستورالعمل مشخصی وجود دارد.

    برخی تحقیقات نشان داده‌اند که می‌توان روزانه بین ۱۵۰ تا ۲۴۰۰ میلی‌گرم پودر سیر مصرف کرد.

    از عسل خالص و طبیعی به عنوان دارویی طبیعی برای درمان سرفه، سرماخوردگی و گلودرد نیز می‌توان استفاده کرد.

    متخصصان Mayo Clinic پیشنهاد می‌کنند که از عسل مرکبات، عسل اکالیپتوس و عسل labiatae برای درمان سرفه استفاده شود.

    در صورت نیاز می‌توانید یک قاشق غذاخوری عسل بخورید یا آن را به چای اضافه کنید تا علائم سرماخوردگی و آنفولانزا در بدنتان کاهش یابد.

    عسل همچنین می‌تواند برای تسکین بثورات آلرژیک، آکنه و سایر مشکلات پوستی به صورت موضعی مورد استفاده قرار گیرد.

    این ماده برای بهبود زخم‌ها، سوختگی‌ها و خراش‌ها بسیار موثر است. ابتدا پوست را تمیز کنید و مقداری از عسل را به آرامی روی ناحیه آسیب‌دیده بمالید.

    بیشتر بخوانید :

    سیر و عسل به دلیل خواص متعددی که دارند، در طب سنتی به طور گسترده‌ای استفاده می‌شوند.
    استفاده روزمره از این دو ماده در پخت و پز می‌تواند خواص درمانی و سلامتی زیادی به بدن برساند.
    برای بررسی اینکه آیا مصرف مکمل سیر یا عسل برای شما بی‌خطر است یا نه؟ با پزشک یا یک متخصص مشورت کنید.

    سایت رضیم
    “`

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    دکمه بازگشت به بالا