رسپی

غذاهای هیجان‌انگیز و سالم برای ناهار امروز (شنبه ۳۱ شهریور)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

امروز چه ناهاری بپزم؟ چه غذایی درست کنم که تکراری نباشه؟ اگر شما هم با چنین سوالاتی مواجه هستید، نگران نباشید! چرا که مجله رضیم امروز پیشنهادهای متنوع و جذابی برای شما آماده کرده تا در انتخاب غذای ناهار راحت‌تر باشید.

پیشنهاد ۵ غذا برای ناهار امروز شما

در ادامه می‌توانید با غذاهای متنوع برای ناهار و طرز تهیه آن‌ها آشنا شوید. با ما همراه باشید.

۱- دمی گوجه با ته انداز مرغ زعفرانی

دمی گوجه یکی از غذاهای ساده است که تقریبا همه آن را بلدند، اما تهیه آن با ته انداز مرغ زعفرانی نکاتی دارد که در ادامه برایتان توضیح خواهیم داد.

مراحل تهیه دمی گوجه با ته انداز مرغ زعفرانی

مراحل تهیه دمی گوجه با ته انداز مرغ زعفرانی به شکل زیر است:

  1. حدود ۲ تا ۳ ساعت قبل از شروع پخت، برنج را بشویید و به آن کمی آب نمک اضافه کنید. سطح آب برنج باید حدود نیم بند انگشت بالاتر از برنج باشد.
  2. در یک قابلمه کمی روغن بریزید، و پس از گرم شدن، زعفران را به آن اضافه کنید. سپس ران مرغ را با کمی نمک و فلفل اضافه کنید و درب قابلمه را بگذارید تا بپزد.
  3. در یک قابلمه دیگر، پیازها را خرد کنید و با کمی روغن و کره تفت دهید. وقتی پیازها نرم شدند، به آن زردچوبه و فلفل اضافه کنید.
  4. در این مرحله سیب‌زمینی‌های خرد شده را اضافه کنید و هم بزنید تا کمی سرخ شود. بسته به رنگ رب می‌توانید یک تا دو قاشق غذاخوری رب اضافه کنید و ۲ دقیقه هم بزنید تا عطر رب آزاد شود.

برای ادامه مراحل تهیه این غذای خوشمزه، روی لینک رسپی دمی گوجه با ته انداز مرغ زعفرانی کلیک کنید.

۲- کوفته بادمجان کبابی

اگر به دنبال یک غذای خوشمزه و متفاوت برای مهمانی‌هایتان هستید، کوفته بادمجان کبابی یک انتخاب عالی است. این غذا طعمی فوق‌العاده و طرز تهیه آسانی دارد.

رسپی یک غذای اصیل و خوشمزه با بادمجان

مراحل تهیه کوفته بادمجان کبابی

مراحل تهیه کوفته بادمجان کبابی به صورت زیر است:

  1. بادمجان‌ها را بشویید و خشک کنید. باید بادمجان‌ها را مستقیماً روی شعله گاز یا زغال کباب کنید. می‌توانید بادمجان‌ها را به سیخ بزنید یا روی توری کبابی قرار دهید.
  2. تمامی قسمت‌های بادمجان را به طور کامل روی حرارت کباب کنید تا پوست آن کاملاً سیاه شود. پس از کباب کردن، بادمجان‌ها را در یک ظرف بگذارید و درب آن را ببندید تا هوایی وارد نشود.
  3. در این مرحله می‌توانید بادمجان‌ها را در کیسه فریزر یا زیپ کیپ قرار دهید. بعد از ۵ تا ۱۰ دقیقه بادمجان‌ها را از ظرف خارج کنید و به کمک دست پوست آن‌ها را جدا کنید.
  4. بادمجان‌های پوست گرفته را در یک ظرف دیگر بریزید و با چنگال آن‌ها را له و پوره کنید.

برای ادامه مراحل تهیه این غذای ویژه، روی لینک رسپی کوفته بادمجان کبابی کلیک کنید.

۳- پیله دبیج

پیله دبیج یک خوراک سنتی گیلانی است که از ترکیب تخم‌مرغ، لوبیا سبز و سیر درست می‌شود.

مراحل تهیه پیله دبیج

مراحل تهیه پیله دبیج

مراحل تهیه پیله دبیج به شکل زیر است:

  1. ابتدا لوبیا سبزها را بشویید و هر کدام را به ۲ یا ۳ قسمت تقسیم کنید. سپس یک قابلمه با آب و نمک پر کنید و لوبیاها را در آن بپزید تا نرم شوند.
  2. در یک قابلمه دیگر کمی روغن بریزید و سیر رنده شده را تفت دهید.
  3. وقتی عطر سیر بلند شد، شوید خشک شده، نمک و فلفل و زردچوبه را به آن اضافه کنید و کمتر از یک دقیقه تفت دهید. سپس گوجه‌ها را رنده کرده و به سیر اضافه کنید و هم بزنید.
  4. در این مرحله، لوبیا سبز پخته‌شده را آبکش کنید و…

    “““html

    غذاهای هیجان‌انگیز و سالم برای ناهار امروز (شنبه ۳۱ شهریور)
  5. به مواد دیگر اضافه کنید و هم بزنید. با حرارت کم، تا زمانی که آب گوجه‌ها کشیده شود و به روغن بیفتد، در قابلمه را بگذارید.

برای ادامه رسپی این غذای ساده و راحت روی لینک رسپی پیله دبیج کلیک کنید.

۴- جوجه کباب کردی

جوجه کباب کردی یکی از غذاهای سنتی و محبوب ایرانی است که معمولاً برای مهمانی‌ها در وعده ناهار درست می‌شود.

نکات و فوت و فن‌های تهیه جوجه کباب کردی

مراحل تهیه جوجه کباب کردی

مراحل تهیه جوجه کباب کردی به این صورت است:

  1. اول گوجه‌فرنگی‌ها را بشویید، پوست بکنید و سپس بزرگ خرد کنید. گوجه‌فرنگی‌های خرد شده را در غذاساز میکس کنید تا پوره شود.
  2. پوره گوجه‌فرنگی را در قابلمه مناسبی بریزید و روی حرارت بگذارید تا بجوشد و غلیظ شود. بعد از آن، آن را از روی حرارت بردارید و بگذارید خنک شود.
  3. حالا پیاز را پوست کرده، بشویید و لایه لایه خرد کنید. سپس، سیر رنده شده را به پیاز اضافه کرده و نمک و فلفل هم بریزید.
  4. مرغ را به قطعات کوچک برش بزنید و به مخلوط سیر و پیاز اضافه کنید. سپس مقداری روغن زیتون و آب لیموی تازه به این مخلوط اضافه کرده و هم بزنید تا مرغ‌ها به خوبی آغشته شوند.

برای ادامه رسپی این غذای محبوب و مخصوص روی لینک رسپی جوجه کباب کردی کلیک کنید.

۵- کتلت تهرانی

کتlet تهرانی یکی از غذاهای خوشمزه و محبوب است که خیلی‌ها نمی‌توانند در برابر طعم آن مقاومت کنند. علاوه بر طعم عالی، کتلت به سادگی و سریع تهیه می‌شود.

مراحل تهیه کتلت تهرانی

مراحل تهیه کتلت تهرانی

مراحل تهیه کتلت تهرانی به این صورت است:

  1. برای شروع، پیاز را پوست بکنید و رنده کنید. سپس آب پیاز را گرفته و نگه دارید.
  2. گوشت چرخ‌کرده، پیاز رنده‌شده، آرد نخودچی، تخم‌مرغ، نمک، فلفل و زردچوبه را در یک کاسه بزرگ با هم مخلوط کنید. می‌توانید با دست مواد را خوب ورز دهید تا ترکیب شوند.
  3. از مخلوط آماده شده به اندازه یک گردو بردارید و در دستتان شکل دهید. در یک تابه روغن بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید.

برای ادامه رسپی این غذای سریع و محبوب روی لینک رسپی کتلت تهرانی کلیک کنید.

در این مطلب از مجله آشپزی رضیم یک لیست متنوع از غذاهای مناسب برای وعده ناهار برای شما آماده کرده‌ایم. پیشنهاد می‌کنیم حتماً این غذاهای خوش‌عطر و خوشمزه را در برنامه‌غذایی‌تان بگنجانید و از طعم بی‌نظیر آن‌ها لذت ببرید.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا