رسپی

غذای ساده کودکانه، پوره ماست و گیلاس و نعناع (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

غذای ساده کودکانه، پوره ماست و گیلاس و نعناع

پوره ماست و گیلاس و نعناع غذایی راحت و خوش‌بو است که بافتی نرم دارد و تهیه آن هم سریع و آسان است. این پوره مناسب کودکان بین ۱۲ تا ۲۴ ماه است. چون ممکن است کودک شما برای اولین بار ماست را امتحان کند، بهتر است فقط یک تا سه قاشق از آن را به او بدهید و انتظار نداشته باشید که یک کاسه پر بخورد.

به یاد داشته باشید که این پوره خیلی ساده است، اما سعی کنید از مواد تازه و ارگانیک استفاده کنید زیرا این کار در زیبایی، طعم و ارزش غذایی آن تأثیر زیادی دارد.

ماست منبع خوبی از کلسیم و فسفر است که برای رشد کودکان حیاتی می‌باشد. شاید برایتان جالب باشد که ماست می‌تواند به کودکان داده شود ولی شیر گاو حداقل تا ۱۲ ماهگی توصیه نمی‌شود. معمولاً بچه‌ها ماست را دوست دارند، بنابراین با خیال راحت می‌توانید این پوره را به کودک خود بدهید.

دستور تهیه پوره ماست و گیلاس و نعناع

همچنین فراموش نکنید که نعناع برای معده کودک خوب است. یکی از خواص گیاه نعناع این است که ضد اسپاسم بوده و می‌تواند دردهای ناشی از گاز و سوزش معده را تسکین دهد. برگ‌های نعناع خنک‌کننده هستند و به دلیل متانول موجود در آن‌ها عمل می‌کنند.

متانول در بدن کودک باعث افزایش جریان صفرا و مایعات گوارشی می‌شود و می‌تواند دل‌درد، تنش‌ها و گاز معده را کاهش دهد.

دستور تهیه تهیه پوره ماست و گیلاس و نعناع

سایر غذاهای مناسب برای کودک شامل: کورن فلکس خانگی، میلک شیک نوتلا، پوره مرغ و هویج، و پوره سیب، اسفناج و نخودفرنگی است.

مواد لازم :

گیلاس تازه: ۱ فنجان
برگ تازه نعناع: ۴ تا ۵ عدد
ماست پرچرب: ۱/۲ فنجان

مراحل پخت :

گام ۱: ابتدا هسته گیلاس‌ها را جدا کرده و آن‌ها را به مدت ۱۰ دقیقه روی شعله متوسط بپزید.
گام ۲: سپس گیلاس‌های پخته شده را به همراه برگ نعناع در مخلوط‌کن بریزید تا خوب مخلوط شوند.
گام ۳: پوره به‌دست‌آمده را با ماست پرچرب در یک کاسه بریزید و با هم مخلوط کنید تا ترکیبی زیبا به دست بیاید.

دستور تهیه تهیه پوره ماست و گیلاس و نعناع

گام ۴: پوره شما آماده است. بهتر است چند ساعتی در یخچال بماند تا طعم‌ها خوب با هم ترکیب شوند.
گام ۵: نوش جان!

غذای ساده کودکانه، پوره ماست و گیلاس و نعناع (مرحله به مرحله)

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا