رسپی

غذای نونی | دستور تهیه ۷ مدل غذای نونی ساده و راحت + عکس (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

غذاهای نونی | دستور تهیه چند غذای ساده و نونی

چند غذای ساده و راحت برای شام و یا ناهار با سبزیجات مفید و مقداری پروتئین می‌تواند جایگزین خوبی برای وعده‌های سنگین و پرکالری باشد. با رضیم همراه شوید.

غذاهای ساده و خوشمزه نونی برای مهمانی

1 – دستور تهیه پیده، یک غذای راحت و نونی

مواد لازم:

  • مایه خمیر………….. 1 قاشق غذاخوری یا یک بسته ده گرمی
  • شیر گرم…………… 4/3 پیمانه
  • شکر………………… 1 قاشق چایخوری
  • نمک………………… 1 قاشق چایخوری
  • روغن مایع………….. 2 قاشق غذاخوری
  • آرد سفید…………….حدود 2 پیمانه یا به اندازه‌ای که خمیر به دست نچسبد.

برای مایه گوشتی:

  • گوشت چرخ …………. 200 تا 250 گرم
  • پیاز …………………….. 1 عدد متوسط
  • سیر…………………… 2 حبه
  • کره یا روغن……………به مقدار لازم
  • آب یک عدد لیموترش
  • جعفری……………… 1 مشت
  • گوجه………………… 1 عدد
  • رب گوجه……………. 1 قاشق مرباخوری
  • پنیر موزرلا و چدار جمعاً 1 پیمانه
  • پودر نشاسته مقداری
  • نمک، فلفل و ادویه دلخواه به مقدار لازم
  • زرده تخم مرغ + 1 قاشق مرباخوری شیر برای رومال

دستور تهیه:

  1. شکر و خمیر مایه را به شیر ولرم اضافه کرده و با قاشق هم می‌زنیم. درب آن را می‌گذاریم و 10 دقیقه استراحت می‌دهیم.
  2. در یک کاسه آرد و نمک و روغن را ترکیب می‌کنیم. مخلوط شیر و خمیر مایه را اضافه کرده و هم می‌زنیم. اگر کمی چسبنده بود، کمی آرد اضافه کرده و 5 دقیقه با دست ورز می‌دهیم.
  3. یکی دو ساعت با درب بسته خمیر را در یک جای گرم قرار می‌دهیم تا حجمش دو برابر شود.
  4. در این مدت مایه گوشتی را تهیه می‌کنیم. پیاز خرد شده را با روغن سرخ کرده و طلایی می‌کنیم. سیر ریز شده را اضافه می‌کنیم تا بوی سیر بلند شود.
  5. گوشت چرخ شده را اضافه کرده و خوب هم می‌زنیم. نمک و فلفل و ادویه و زردچوبه را اضافه کرده و دوباره تفت می‌دهیم.
  6. یک قاشق رب گوجه اضافه کرده و تفت می‌دهیم تا کمی تغییر رنگ دهد. وقتی مواد خوب تفت خورد، شعله را خاموش کرده و جعفری ساطوری را اضافه کرده و هم می‌زنیم و کنار می‌گذاریم.
  7. کف سینی را چرب می‌کنیم. خمیر ور آمده را به شکل بیضی به قطر نیم سانت در سینی پهن می‌کنیم. کمی نشاسته روی آن می‌پاشیم.
  8. مواد گوشتی را روی خمیر می‌ریزیم و آن را در داخل فر می‌گذاریم.

separator line

2 – دستور تهیه یارما شورباسه (آش بلغور)

بیایید سراغ آش خوشمزه‌یمان برویم. شاید تنها آشی باشد که سبزی ندارد اما بسیار خوشمزه است و به منطقه ارومیه مربوط می‌شود. یارما شورباسه یا آش بلغور. در این هوای سرد زمستانی، خیلی می‌چسبد.

مواد لازم:

  • سیب‌زمینی…………… 1 عدد
  • بلغور گندم ……………. 1 پیمانه
  • لوبیا قرمز ……………. 1 پیمانه
  • فلفل دلمه‌ای………….. 1 عدد کوچک
  • رب گوجه‌فرنگی…….. 1 قاشق غذاخوری
  • گوجه‌فرنگی…………. 1 عدد
  • پیاز………………….. 1 عدد
  • نعنا خشک…………… 1 قاشق غذاخوری
  • نمک، فلفل و ادویه و زردچوبه
  • آب
  • روغن

دستور تهیه:

  1. بلغور را پاک کرده و بشویید و نیم ساعت خیس کنید.
  2. اگر لوبیا قرمز ندارید، لوبیا چیتی هم خوب است. لوبیا را چند ساعت قبل خیس کرده و جداگانه بپزید.
  3. پیاز را نگینی کرده و با کمی روغن سرخ کنید. رب و نمک و فلفل و زردچوبه و ادویه را با آن تفت دهید. سپس بلغور را با چند لیوان آب به آن اضافه کنید و بگذارید خوب بپزد.
  4. حالا سیب‌زمینی و فلفل دلمه‌ای نگینی را اضافه کنید و ده دقیقه بگذارید بپزد.

“““html

غذای نونی | دستور تهیه ۷ مدل غذای نونی ساده و راحت + عکس (مرحله به مرحله)
  • ای بپزن تا سیب ها نیم پز بشن.
  • یه دونه گوجه رو رنده یا پوره کنین و به آش اضافه کنین.
  • و حال لوبیاهای پخته شده رو اضافه میکنیم و فقط بذارین یه ربع بمونن تا طعم مواد به خورد هم برن.
  • آخر سر نعنا خشک رو اضافه کرده و یه جوش کوچیک دو دقیقه ای که زد خاموش کنین.
  • بسیار آش خوشمزه ای هست که با لیمو ترش تازه یا نارنج تازه طعمش عالی تر میشه.نوش جان.
  • غذای نونی | دستور تهیه ۷ مدل غذای نونی ساده و راحت + عکس

    3 – دستور تهیه بادمجان حصیری با نون

    بادمجون حصیری یا همان بادمجان بقچه‌ای، غذایی خوشمزه و محبوب است که طرفداران بادمجان آن را بسیار دوست دارند. این غذا هم می‌تواند به عنوان پیش‌غذا و هم غذای اصلی سرو شود و به مقدار زیاد تهیه می‌شود.

    دستورات مختلفی برای تهیه آن وجود دارد، اما این دستور که من دارم، خیلی خوشمزه می‌شود.

    مواد لازم:

    • بادمجان قلمی…………………4 عدد
    • گوجه فرنگی………………….6 عدد
    • گوشت چرخ‌ کرده………………..200 گرم
    • پیاز رنده شده………………..1 عدد متوسط
    • جعفری خرد شده……………..1 قاشق غذاخوری
    • رب گوجه فرنگی……………2 قاشق غذاخوری
    • آب جوش……………………..2 لیوان
    • روغن برای سرخ کردن
    • نمک، فلفل، ادویه، زردچوبه
    • خلال دندان تمیز

    دستور تهیه:

    1. بادمجان‌ها را پوست گرفته و به صورت عمودی برش‌های یک سانتی بزنید. به آن‌ها نمک بزنید و بگذارید یک ساعت بمانند تا تلخی آن‌ها گرفته شود و آب سیاهشان خارج شود.
    2. بعد از یک ساعت، چند بار آن‌ها را بشویید تا هم آب زردشان از بین برود و هم شوریشان کمتر شود. پس از آن، در آبکش بگذارید تا آبشان گرفته شود و خشک شوند. سپس در تابه روغن ریخته و آن‌ها را سرخ کنید.
    3. کافی است اینقدر سرخ کنید که نرم و طلایی شوند. بادمجان‌های سرخ شده را روی دستمال آشپزخانه قرار دهید تا روغن اضافیشان گرفته شود.
    4. پیاز را با رنده درشت رنده کرده و آب اضافی‌اش را با فشار بگیرید. گوشت چرخ‌ کرده، پیاز، جعفری خرد شده، نمک و فلفل و ادویه‌ها را با هم ترکیب کنید و با دست خوب ورز دهید.
    5. حالا از مایه گوشتی به اندازه یک گردو برداشت کنید. بسته به سایز بادمجان‌ها، اندازه کوفته گوشتی شما هم متفاوت خواهد بود.
    6. دو بادمجان را به شکل “+” روی هم قرار دهید و یک کوفته وسط آن بگذارید.
    7. دو لبه بادمجانی که زیر است را روی کوفته قرار دهید.
    8. سپس دو لبه دیگر را نیز روی آن بکشید و با خلال دندان محکم کنید.
    9. ته ظرف، گوجه‌فرنگی‌های حلقه شده قرار دهید و کف آن را پر کنید. بقچه‌های بادمجان را کنار هم روی گوجه‌ها قرار دهید. هر مقدار از مایه گوشتی که اضافه آمد، در کنار بقچه‌ها بگذارید.
    10. می‌توانید یک کوفته کنار یک لبه بادمجان بگذارید و آن را رول کنید. البته این دیگر رول بادمجان می‌شود نه بقچه بادمجان.
    11. آب جوش را با رب گوجه، نمک، فلفل، زردچوبه و ادویه مخلوط کرده و سس به دست آمده را روی بقچه‌ها بریزید. بسته به تعداد بقچه‌ها، میزان آب متغیر است. می‌توانید از آب چند دونه لیموترش هم در این سس استفاده کنید.
    12. ظرف را در فر از قبل داغ شده با حرارت 190 تا 200 درجه به مدت نیم تا یک ساعت قرار دهید. وقتی که گوجه‌ها و بادمجان‌ها مغز پخت شدند و سس غلظت مناسبی گرفت، غذای خوشمزه شما آماده است.
    13. با نان یا برنج میل کنید. نوش جان!

    غذای نونی | دستور تهیه ۷ مدل غذای نونی ساده و راحت + عکس

    4 – دستور تهیه کاپ کیک پیتزا

    این هم یک نوع پیش‌غذا و گزینه‌ای شیک برای مهمانی‌ها و جشن‌ها است. بسیار مناسب جشن تولدها بوده و کنار غذای اصلی نیز می‌تواند انتخاب خوبی باشد. این غذا هم خیلی سبک و خوشمزه است و مطمئنم اگر یک بار درستش کنید، عاشقش می‌شوید.

    مواد لازم:

    • آرد سفید………………. 1 لیوان
    • شیر خشک…………….4/1 لیوان
    • نمک…………………..2/1 قاشق مرباخوری
    • شکر………………….1 قاشق مرباکوری
    • روغن مایع…………..4/1 لیوان
    • “““html

    • لیوان
    • ماست سفت ………………..2/1 لیوان
    • تخم مرغ ………………..4 عدد
    • آب …………………..2/1 لیوان
    • آویشن ………………..2/1 قاشق مرباخوری
    • بکینگ پودر ……………1 قاشق غذاخوری
    • مایه گوشتی ……………به میزان لازم
    • فلفل دلمه‌ای ……………1 عدد بزرگ
    • پنیر پیتزا ……………..1 بسته

    دستور تهیه:

    1. تخم‌مرغ‌ها را با مفتول دستی هم بزنید تا کف کنند و خوب مخلوط شوند.
    2. نمک، شکر، شیرخشک، روغن، ماست، آویشن و آب را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا یک مایه یکدست به دست بیاید. اینجا به دلیل شل بودن مایه، آب را حذف کرده‌ام.
    3. آرد را با بکینگ‌پودر مخلوط کنید و روی مایه الک کنید. خوب هم بزنید تا یکدست شود. در نهایت مایه شل خواهد بود.
    4. قالب نچسب را با روغن جامد چرب کرده و کمی آرد بپاشید. سپس 2 قاشق سوپ‌خوری از مایه را در هر قالب کاپ‌کیک بریزید.
    5. بعد، 1 قاشق غذاخوری از مایه گوشتی را روی آن بریزید.
    6. اگر دوست دارید، می‌توانید به کاپ‌کیک‌ها کالباس خرد شده هم اضافه کنید، اما برای سلامتی‌مان ترجیح می‌دهیم از این خوراکی‌ها دوری کنیم. البته واقعا خوشمزه‌اند!
    7. سپس روی گوشت، پنیر پیتزا و در آخر فلفل دلمه‌ای نگینی شده را اضافه کنید.
    8. توضیح: شما می‌توانید از هر نوع مایه گوشتی استفاده کنید. من از ترکیب پیاز داغ، گوشت چرخ کرده، ادویه جات، نمک، رب گوجه‌فرنگی و مقداری جعفری خرد شده استفاده کردم.
    9. قالب را در فر که از قبل گرم شده به دمای 180 درجه سانتی‌گراد قرار دهید و برای 20 دقیقه بپزید. بعد از پخت، از فر خارج کرده و بگذارید کمی سرد شود تا از قالب خارج کنید.
    10. این هم یک برش از کاپ‌کیک که بافت سبکی مثل کیک‌ها دارد.
    11. از قالب‌های کاغذی استفاده نکنید زیرا مایه به آن‌ها می‌چسبد.
    12. به جای قالب کاپ‌کیک، می‌توانید تمام مواد را در یک قالب بزرگ مانند پیرکس یا سینی فر بریزید و بعد از پخت به قطعات کوچک تقسیم کنید. در این صورت اسمش می‌شود “کیک پیتزا”.
    13. نکته: این مقدار مواد 18 عدد کاپ‌کیک پیتزا تولید می‌کند. من مقدار را نصف کردم و 9 عدد مافین درست کردم. خیلی خوشمزه است.

    غذای نونی | دستور تهیه ۷ مدل غذای نونی ساده و راحت + عکس

    separator line

    5 – روش طبخ پای چوپان یک غذای نونی

    شاید شما هم زمانی که خسته‌اید و وقتتان کم است، دوست ندارید پای گاز بایستید و غذاهای وقت‌گیر درست کنید. پای چوپان یک غذای خوشمزه و سریع است که به راحتی می‌توانید درست کنید و از آن لذت ببرید.

    مواد لازم:

    • رب گوجه‌فرنگی ………………2 قاشق غذاخوری
    • سیب‌زمینی …………………..2 عدد بزرگ
    • تخم‌مرغ …………………….1 عدد
    • گوشت چرخ کرده ………………200 گرم
    • قارچ …………………………100 گرم
    • فلفل دلمه‌ای ………………1 عدد
    • جعفری ………………………..1 قاشق غذاخوری خرد شده
    • پیاز …………………………..1 عدد
    • روغن برای سرخ‌کردن
    • نمک، فلفل، ادویه و زردچوبه

    دستور تهیه:

    1. سیب‌زمینی‌ها را جداگانه با آب می‌پزیم. وقتی سرد شدند، ریز رنده می‌کنیم و با تخم‌مرغ، نمک، کمی زردچوبه و فلفل مخلوط می‌کنیم و کنار می‌گذاریم.
    2. پیاز را خرد کرده و با روغن سرخ می‌کنیم. سپس گوشت را اضافه کرده و تفت می‌دهیم. ادویه‌جات و نمک را به همراه فلفل دلمه‌ای خرد شده به مواد اضافه کرده و هم می‌زنیم.
    3. قارچ‌های خرد شده که جدا تفت داده‌ایم را به مواد اضافه می‌کنیم. رب گوجه‌فرنگی را می‌ریزیم و خوب تفت می‌دهیم.
    4. “““html

    5. تا به رنگ قرمز خوشمزه‌ای برسیم. حالا جعفری را اضافه می‌کنیم و هم می‌زنیم و شعله را خاموش می‌کنیم.
    6. در یک ظرف که بهتر است از جنس پیرکس باشد (چرا که با همین ظرف سرو می‌شود)، مایه گوشتی را می‌ریزیم و خوب روی آن را صاف می‌کنیم.
    7. سپس مایه سیب‌زمینی را با ماسوره روی گوشت‌ها شکوفه می‌زنیم. اگر حوصله‌تان نشد، می‌توانید همینطور روی مایه گوشتی بریزید و با پشت قاشق صاف کنید.
    8. با چنگال می‌توانید شیارهای زیبا روی آن ایجاد کنید. اگر پنیر پارمزان دارید، روی کار بریزید. اگر نداشتید، اشکالی ندارد. اما خیلی به خوشمزگی آن کمک می‌کند.
    9. به جای این مایه سیب‌زمینی، می‌توانید از پوره سیب‌زمینی هم استفاده کنید که آن هم بسیار خوشمزه خواهد شد.
    10. ظرف را در فر قرار دهید به مدت تقریبا نیم ساعت تا مایه سیب‌زمینی روی کار سفت و طلایی و برشته شود. این هم از پای چوپان ساده و فوری و خوشمزه ما.

    غذای نونی | دستور تهیه ۷ مدل غذای نونی ساده و راحت + عکس

    6 – دستور تهیه مرغ کنتاکی با نان

    مرغ کنتاکی یا سوخاری، یکی از خوشمزه‌ترین روش‌های پخت مرغ است که طرفداران زیادی دارد.

    این مرغ به روش‌های بسیار مختلفی هم تهیه می‌شود. این یکی از این روش‌هاست که خیلی خوشمزه است.

    مواد لازم:

    • مرغ……………………..5 تکه
    • پیاز……………………..1 عدد خرد شده
    • آبلیمو…………………..2 قاشق غذاخوری
    • زعفران دم شده
    • نمک، فلفل، ادویه مرغ، زردچوبه
    • تخم مرغ………………1 عدد
    • آرد سفید………………به مقدار لازم
    • *آرد سوخاری………..به مقدار لازم

    سبزیجات خشک شامل:

    • آویشن، جعفری، مرزه، ترخون
    • از هر کدام………..1 قاشق غذاخوری
    • کنجد………………1-2 قاشق غذاخوری
    • روغن برای سرخ کردن

    دستور تهیه:

    1. تکه‌های مرغ پوست گرفته و کاملا تمیز را با پیاز خرد شده، ادویه مرغ، زردچوبه، فلفل و زعفران دم شده خوب مخلوط می‌کنیم.
    2. چند ساعت بگذارید در این مواد بخوابد. می‌توان این کار را از شب قبل انجام داد.
    3. در حین پخت مرغ‌ها، نمک و آبلیمو را به آنها اضافه کنید و این ترکیب را روی حرارت کم بگذارید تا کم کم آبش را بگیرد و با آب خودش بپزد. اگر احساس کردید آبش کم است، یک لیوان آب به آن اضافه کنید.
    4. تقریبا یک ساعت زمان می‌خواهید تا مرغ‌ها بپزند و آبشان کشیده شود. این کار باعث می‌شود تمام طعم ادویه‌ها و مواد مرینیت به مرغ برود و با آب مخلوط نشود.
    5. آرد سوخاری را باید مزه‌دار کنید.
    6. توضیحی درباره آرد سوخاری بدهم. من از آرد جوجه سوخاری ونوشه استفاده می‌کنم که طعم فوق‌العاده‌ای می‌دهد و نیازی به ادویه اضافی ندارد. اما اگر این را نداشتید، آرد سوخاری ساده‌تان را با ادویه مرغ، زردچوبه، خیلی کم دارچین، کمی زعفران پودر شده، نمک و فلفل مزه‌دار کنید.
    7. سپس آویشن، ترخون خشک، جعفری خشک، مرزه خشک و کنجد را به آن اضافه کنید و آماده‌اش کنید و در بشقابی بگذارید کنار.
    8. تخم مرغ را در کاسه‌ای با کمی زعفران دم شده مخلوط کنید و با چنگال کمی بزنید تا کف کند.
    9. آرد سفید را نیز در یک بشقاب بگذارید و کنار ظرف تخم مرغ و آرد سوخاری قرار دهید.
    10. روغن را داغ کنید. مرغ‌ها را که آبشان کشیده شده، اول در آرد سفید بزنید و خوب بغلطانید. سپس در مخلوط تخم مرغ بزنید و بعد در آرد سوخاری بغلطانید و در روغن داغ لغزانید.
    11. حرارت را کم کنید و درب ظرف را بگذارید تا هم مغز پخت شوند و هم خوب طلایی شوند. هر از گاهی زیر و رو کنید تا یکدست طلایی شوند.
    12. نهایتا مرغ‌های خوشمزه کنتاکی را با سیب‌زمینی سرخ شده و سس سرو کنید. بسیار خوشمزه است.

    غذای نونی | دستور تهیه ۷ مدل غذای نونی ساده و راحت + عکس

    7 – دستور تهیه بوکاتینی آل آماتریچانا

    بوکاتینی آل آماتریچانا نام این غذاست! یکی از غذاهای معروف ایتالیایی است. بوکاتینی نوعی اسپاگتی است که…

    “““html

    که تو اکثر سوپرمارکت‌ها و فروشگاه‌ها پیدا می‌شود. یک نوع اسپاگتی بلند و نازک که وسطش سوراخ دارد.

    آماتریچانا هم یک نوع سس است که برای این اسپاگتی تهیه می‌شود و معمولاً این غذا با کوفته‌های خوشمزه سرو می‌گردد. اگر نتوانستید بوکاتینی پیدا کنید، نگران نباشید و می‌توانید از اسپاگتی معمولی استفاده کنید.

    مواد لازم برای کوفته:

    • پیاز کوچک……………. 1 عدد
    • جعفری………………. 2 قاشق غذاخوری
    • سیر………………….. 2 حبه
    • گوشت چرخ کرده…… 200 گرم
    • تخم مرغ……………. 1 عدد
    • کچاپ……………….. 1 قاشق غذاخوری
    • پنیر پارمزان……….. 3/1 لیوان
    • آرد سوخاری……… 2 قاشق غذاخوری
    • نمک و فلفل

    برای آماتریچانا:

    • روغن زیتون………… 1 قاشق غذاخوری
    • پیاز کوچک………….. 1 عدد
    • سیر………………… 2 حبه
    • گوجه‌فرنگی………. 2 عدد
    • پارمزان……………… 3 قاشق غذاخوری
    • فلفل قرمز و نمک
    • بوکاتینی 200 گرم

    دستور تهیه:

    1. برای تهیه کوفته‌ها: پیاز، سیر و جعفری را در میکسر می‌ریزیم و چند بار روشن می‌کنیم تا خرد شوند. حالا گوشت چرخ کرده را اضافه می‌کنیم و دوباره میکسر را روشن می‌کنیم تا همه مواد مخلوط شود.
    2. سپس تخم‌مرغ، کچاپ، پنیر پارمزان و آرد سوخاری را اضافه کرده و خوب ورز می‌دهیم.
    3. نمک و فلفل را به دلخواه اضافه کنید.
    4. سینی فر را با کاغذ روغنی پوشانده و از مخلوط کوفته به اندازه گردو توپک‌هایی درست می‌کنیم و با فاصله در سینی می‌چینیم.
    5. فر را با دمای 210 درجه سانتی‌گراد گرم کنید و وقتی داغ شد، کوفته‌ها را در طبقه وسط فر قرار دهید.
    6. 15 دقیقه یا کمی بیشتر زمان می‌دهیم تا کوفته‌ها بپزند و رنگ آنها قهوه‌ای شود.

    برای تهیه سس:

    1. پیاز خرد شده را با روغن زیتون تفت می‌دهیم. سپس سیر و نمک و فلفل را اضافه کرده و گوجه‌فرنگی رنده شده یا پوره شده را نیز می‌افزاییم. اجازه می‌دهیم سس به مدت 15 دقیقه بر روی حرارت متوسط بپزد و کمی غلیظ شود.
    2. برای تهیه بوکاتینی: قابلمه‌ای را با آب پر کرده و کمی نمک و روغن به آن اضافه کنید. سپس بوکاتینی را داخل آن بیندازید.
    3. مدام هم بزنید تا وقتی که اسپاگتی نرم شود و نه خیلی نرم و یا سفت باشد. این حالت را آلدنته می‌نامند!
    4. بوکاتینی باید در این مرحله آبکشی شود، زیرا باید مرحله پخت بعدی را نیز طی کند و اگر آنها را خیلی نرم بپزید، اسپاگتی چسبناک خواهد شد.
    5. در این مرحله پنیر پارمزان را به سس اضافه کنید. نسبت به پنیر رومانو دقت کنید که به راحتی پیدا نمی‌شود و به جای آن 3 قاشق غذاخوری پنیر پارمزان اضافه کنید، که طعم خوبی دارد. پس در هر دو مرحله، در کوفته و سس، نمک اضافی نزنید.
    6. حالا بوکاتینی آبکش شده را به سس اضافه می‌کنیم و مخلوط کرده و می‌گذاریم یک دقیقه دیگر بپزد.
    7. غذای خوشمزه ما آماده است. من خودم خیلی دوستش دارم و عاشق این غذا هستم. کمی زمان‌بر است اما ارزشش را دارد. برای سرو، بوکاتینی آغشته به سس را در بشقاب بریزید و روی آن کمی جعفری خرد شده و پنیر پارمزان و موتزرلا بریزید و چند کوفته در کنار آن قرار دهید. بلافاصله میل کنید.

    این کوفته‌ها آنقدر خوشمزه هستند که می‌توانید با هر غذایی حتی برنج یا نان سرو کنید.

    غذای نونی | دستور تهیه ۷ مدل غذای نونی ساده و راحت + عکس

    separator line

    بیشتر بخوانید:

    دستور تهیه درست کردن ۱۰ غذای مجردی ساده و خوشمزه + عکس

    گوندی: دستور تهیه گوندی، یک غذای پرفایده و خاص در منزل

    دستور تهیه پیتزا کردی (نان کلانه)، غذای محلی کردستان

    دلار: دستور تهیه دلار، غذای خوشمزه لاهیجان

    سایتی برای دستور تهیه آشپزی رضیم
    “`

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    دکمه بازگشت به بالا