غذای گندی نجف آباد کم هزینه اما مقوی (مرحله به مرحله)

“`html
غذای گندی نجف آباد: کم هزینه اما مغذی
گندی یا گوندی یک غذای سنتی و خوشمزه است که برای تهیه آن فقط نیاز به کمی زمان دارید. اما به خاطر خواص فوق العادهای که برای بدن دارد، این زمان صرف شده ارزشش را دارد.
نجف آباد یکی از شهرستانهای استان اصفهان است که غذای مخصوص خود را دارد. این غذا بسیار معروف و محبوب در این منطقه است و ارزش غذایی بالایی دارد. این غذا به تامین اسیدهای چرب سالم، فولیک اسید، ویتامین ب ۱۲ و کلسترول کمک میکند.
در ادامه، مواد لازم برای تهیه گندی را معرفی میکنیم و سپس دستور پخت آن را به شما میگوییم.
مواد لازم برای تهیه گندی نجف آبادی
این مواد اولیه برای تهیه گندی نیاز دارید:
- گوشت چرخ کرده: نیم کیلو
- تخم مرغ: ۳ عدد
- رب گوجه فرنگی: ۳ قاشق غذاخوری
- پیاز: ۲ عدد، رنده شده
- سبزی: ۷۰ گرم (شامل انواع سبزیهای معطر مانند ترخون، نعنا، مرزه یا تره)
- ماست: ۱ لیوان
- آرد مخصوص گندی: ۱ لیوان (این شامل گندم، نخود، عدس، سویا، ذرت، تخم سبزی گرگرو، باقلا و ماش است که باید اول خیس کرده، سپس تفت داده و در نهایت آسیاب شود)
- نمک، فلفل، دارچین و زردچوبه: به مقدار لازم
دستور تهیه گندی نجف آبادی
ابتدا همه مواد را که نام بردیم با هم ترکیب کنید و خوب ورز دهید. بعد از اینکه همه مواد خوب مخلوط شدند، یک ساعت به آن استراحت بدهید.
پس از آن، پیازها را سرخ کنید و مقدار کمی نمک و ادویه به آن اضافه کنید. وقتی پیازها کمی سبک و طلایی شدند، رب گوجه فرنگی و مقداری نعنای تازه یا تره خرد شده را اضافه کرده و هم بزنید. سپس دو لیوان آب جوش به پیازها اضافه کنید و مخلوط را به هم بزنید.
حالا مواد گندی را که استراحت دادهاید، به قطعات کوچک تقسیم کرده و به شکل کتلت یا شامی کباب در بیاورید و داخل آب جوش بیندازید. شعله را کم کنید تا خمیر کاملاً پخته شود. حالا غذای شما آماده است و میتوانید از آن لذت ببرید.
دستورهای غذایی برای تهیه غذاهای اقتصادی، مناسب برای خانوادههای کم درآمد
۷ راه برای داشتن تغذیه سالم با درآمد محدود