فتوچینی با شیر و پنیر (مرحله به مرحله)

“`html
فتوچینی با شیر و پنیر یک غذای پیچیده نیست، بلکه یک وعده ساده، لذیذ و خوشمزه است. این غذا با استفاده از پاستای فتوچینی، کره، شیر، جعفری و پنیر پکورینو درست میشود.
فتوچینی با شیر و پنیر
پنیر پکورینو رومنو چیست؟
در مواد لازم فتوچینی به پنیر پکورینو اشاره کردیم. این پنیر سفت و شور است و از شیر گوسفند تهیه میشود. باید آن را رنده کرده و بر روی غذایتان یا در مراحل پخت اضافه کنید.
پنیر پکورینو ماندگاری خوبی دارد و بسیار مغذی و انرژیزا است. میتوانید آن را با نان یا سوپ هم بخورید.
این پنیر یکی از محبوبترین پنیرهای ایتالیایی است. مراقب باشید پنیر پکورینو ایتالیایی را با نوع آمریکایی آن اشتباه نکنید، چون پنیر آمریکایی از شیر گاو درست میشود.
روش تهیه فتوچینی به شیوه رضیم
فتوچینی را میتوانید مثل سایر ماکارونیها بپزید. برای تهیه فتوچینی، ابتدا آن را در آب یا آب مرغ بپزید. سپس آن را آبکش کرده و با مقدار کمی آب سرد بشویید. فراموش نکنید که پاستا را زیر شیر آب سرد نگذارید، چون باعث میشود نشاسته و مزه آن از بین برود.
برای درست کردن سس مخصوص میتوانید از دستور تهیه رضیم استفاده کنید. اگر دوست داشتید، میتوانید به مواد اولیه اسفناج، نخود فرنگی، فلفل سیاه و جوز هندی هم اضافه کنید. انواع دیگری از پاستا شامل: لازانیا زیتی، ماکارونی با سوسیس، ماکارونی با میگو و لازانیا ایتالیایی نیز وجود دارد.
مواد لازم :
فتوچینی: 340 گرم
کره: 2 قاشق غذاخوری
شیر پرچرب: 1 پیمانه
جعفری: 1/4 پیمانه
پنیر پکورینو: نصف لیوان
مراحل پخت :
گام 1: در یک قابلمه آب و نمک را بجوشانید و پاستای فتوچینی را کمی بپزید تا نیمپخته شود (حدود 10 تا 15 دقیقه).
گام 2: 1 لیوان از آب پاستا را نگه دارید.
گام 3: پاستا را آبکش کنید و کنار بگذارید.
گام 4: در قابلمه، کره را آب کنید و شیر پرچرب و پنیر را اضافه کنید، هم بزنید و اجازه دهید با شعله کم کمی بپزند.
گام 5: حال پاستا را اضافه کنید و مواد را با هم مخلوط کنید.
گام 6: اگر سس خیلی غلیظ بود، از آب پاستا که قبلاً نگه داشتهاید برای رقیق کردن آن استفاده کنید.
گام 7: بگذارید چند دقیقهای مواد با پاستا قل بخورد تا سس به خورد پاستا برود.
گام 8: پس از پخت، پاستا را با جعفری تزئین کرده و سرو کنید.
منبع: غذالند