رسپی

فراپه کره بادام‌ زمینی؛ انرژی‌زا و خوش‌طعم

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

فراپه یک نوشیدنی خنک است که با ترکیب قهوه، شیر و برخی مواد دیگر درست می‌شود. یکی از انواع محبوب آن، فراپه‌ای است که با کره بادام زمینی تهیه می‌شود. در این مقاله از مجله رضیم، طرز تهیه این فراپه خوشمزه را به شما آموزش می‌دهیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه فراپه کره بادام زمینی

برای تهیه این فراپه خوشمزه برای یک نفر به مواد زیر نیاز دارید:

کره بادام زمینی ۲ قاشق غذاخوری
پودر نسکافه یک قاشق چای‌خوری
پودر کاکائو یک قاشق غذاخوری
شیر یک پیمانه
یخ نصف پیمانه
خامه به میزان لازم

طرز تهیه فراپه کره بادام زمینی

برای تهیه این فراپه، مراحل زیر را دنبال کنید:

بیشتر بخوانید: طرز تهیه چای ماچا خانگی

مرحله اول: آماده‌سازی نسکافه

پودر نسکافه را با یک قاشق چای‌خوری آب جوش مخلوط کنید و بگذارید تا خنک شود. برای عطر و طعم بهتر، می‌توانید از دستگاه‌های اسپرسوساز خانگی یا موکا پات استفاده کنید تا اسپرسو تهیه کنید.

مرحله دوم: ترکیب مواد

کره بادام زمینی، پودر کاکائو و شیر را داخل مخلوط‌کن بریزید و خوب هم بزنید. بعد، نسکافه خنک‌شده و یخ را به مخلوط اضافه کنید و همه مواد را تا زمانی که یکدست شوند، میکس کنید. سپس در لیوان سرو کرده و روی آن به مقدار دلخواه خامه بریزید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه اسموتی نارنگی و سیب

نکات تکمیلی برای تهیه فراپه بادام زمینی:

  • می‌توانید برای تزئین از پودر کاکائو یا شکلات رنده شده استفاده کنید.
  • برای ایجاد طعم‌های مختلف می‌توانید از سیروپ‌های مختلف مثل کارامل یا وانیل استفاده کنید.
  • اگر گیاه‌خوار هستید، می‌توانید از شیر سویا یا بادام استفاده کنید.
  • استفاده از نسکافه گلد باعث می‌شود طعم فراپه تلخ‌تر و کف بیشتری داشته باشد.

در این مقاله از مجله رضیم، طرز تهیه فراپه کره بادام زمینی را به شما آموزش دادیم. پیشنهاد می‌کنیم حتما این نوع فراپه را امتحان کنید و از طعم خوشمزه آن لذت ببرید.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا